perjantai 13. heinäkuuta 2012

Pakkaamista

Kaikissa muissakin blogeissa pakkaillaan tällä hetkellä, joten mäkin sitten :) Minun matkani vain suuntautuu pohjoiseen, eikä etelään niin kuin kaikkien muiden: olen siis huomenna lähdössä 10 päiväksi Satakuntaan maalle. Lisäksi päivämatkoja on tarkoitus tehdä ainakin Turkuun ja Tampereelle: luvassa on siis varsin vauhdikas (reilu) viikko.

Eikä ole kuulkaas helppo homma tämä pakkaaminen! Olemme lähdössä liikkeelle autolla, joten paino- ja tilarajoituksista ei tarvitse välittää, onneksi. Vihaan tämän mittaisille reissuille pakkaamista, koska mukaan joutuu (tai ainakin minä joudun!) kuitenkin ottamaan melkein saman määrän tavaraa kuin kuukaudeksikin. Ohjelmaa on tulossa kaikkea mahdollista hautajaisista (ikävä kyllä, taas) konserttiin, iltaan ulkona tyttöjen kanssa, picniciin, veneretkeen, rannalla rentoutumiseen, kaupungilla hengailuun, koirien kanssa lenkkeilyyn.... Ja Suomen kesässä on pakko varautua mihin tahansa ilmaan helteen ja rakeiden väliltä. Need I say more..?

Mukaan on siis lähdössä vähän kaikkea, esimerkiksi alla olevia juttuja.


Yläosia: T-paitoja sekä pitkä- että lyhythihaisena, toppeja, muutama trikoomekko.


Pitkähihaisia: farkkupaita, valkoinen puuvillapaita sekä valkoinen lyhyt bleiseri ja musta neulejakku.


Alaosissa muutamat farkkulegginsit, shortsit (jaiks miten karvat tarraa tuohon kankaaseen, ei paras mahdollinen juttu näin kahden vaalean koiran taloudessa...) ja pari puolihametta.

Toivottavasti pääsen käyttämään myös näitä! En olekaan vielä tänä kesänä käynyt kertaakaan rannalla...

Pääni on täynnä erilaisia kivoja yhdistelmiä näistä vaatteista ja mietinkin ensin jonkinlaista yhdistely-postausta Polyvoren avulla. Päätin kuitenkin, että katsotaan mitä keksin viikolla ja montako kuvaa saan tallentumaan päivän asuista: teen sitten kollaaseja ellen kerkeä itse pukeutumaan kaikkeen mihin halusin ;) Kerrankin nimittäin olisi paitsi ideoita, niin myös tilaisuuksia mihin pukeutua. Toivotaan siis ettei sada koko ajan ja ole liian kylmä, muutoin pukeutusmisvaihtoehdot kaventuvat kyllä huomattavasti. Innosta puhumattakaan.

Olen siis aika lailla kiireinen huomisesta lähtien, mutta olen ajastanut tänne postauksia ja lisäksi minulla pitäisi ainakin muutamana päivänä aikaa postaillakin hiukan. Yritän myös joka päivä ehtiä käydä edes pikaisesti täällä, joten käykää silti kommentoimassa: julkaisussa saattaa kestää hiukan normaalia kauemmin mutta käyn kyllä lukemassa :)

Onko muuten kukaan muu tulossa Poriin jazzailemaan..? 

Jei, tän kesän luultavasti hauskin viikko tulossa, here I come :) ! Mahtavaa viikonloppua (ja viikkoa!) myös sinulle!

3 kommenttia:

 1. Torstaina olisi tarkoitus lähteä katsomaan Emelie Sandeeta.. Liput on jo.. Nyt toivotaan sormet ristissä, ettei vaan sataisi tai edes ainakaan paljoa.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! Me ollaan menossa keskiviikkona yhteen pienempää konserttiin kuuntelemaan Antti Sarpilaa ja Emma Salokoskea. Toivotaan tosiaan ettei kauheesti sataisi... aika harmaata on, mutta tänään ei ole vielä satanut. Illalla olisi tarkoitus picnicöidä hiukan, joten saas nähdä. Jazzeilla sataa kuitenkinkin AINA, joten oikeastaan se jo kuuluu tunnelmaan ;) Tervetuloa tännepäin!

   Poista
 2. Kiitos, kiitos!! Emma Salokoskea olisi ollut myös kiva kuulla.. Oikein mahtavaa jazz-viikkoa teille :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin:)!