maanantai 23. heinäkuuta 2012

Jazzailua

Takaisin kaupungissa. Vitsit mikä ihana viikko maaseudulla takana! Kamera kulki mukana oikeastaan joka paikkaan, joten kuvia on vielä tulossa useampikin setti. Tässä Pori Jazz-tunnelmia parilta illalta, olkaas hyvät :)


Keskiviikkoiltana  olimme Porin Suomalaisen Klubin pihalla järjestetyssä konsertissa, jossa esiintyivät Antti Sarpila swing band ja Emma Salokoski mm. Verneri Pohjolan kanssa. Tunnelma oli mahtava, vaikka ilta olikin "melko" viileä ja tarjoilijoita liian vähän.


Ruoka oli kuitenkin erinomaisen hyvää :) Mmmm.Musiikki oli loistavaa myös (molemmat setit), kuvissa Emma Salokoski ja Verneri Pohjola, basistin nimi ei ikävä kyllä ole tuttu. Harmillisesti Emman keikan aikana äänentoisto ei kuitenkaan ollut paras mahdollinen ja jopa ravintolan puheensorina häiritsi musiikin kuulumista :( Illan tunnelmia.

Seuraavan kerran kävin jazzailemassa perjantaina.

Päivän asuna kiireesti kokoon raapaistu megarento farkut (Zara) + toppi (H&M)- yhdistelmä. Vyö ja laukku Mulberry, korvakorut H&M. Olin alunperin suunnitellut pukeutuvani hameeseen, mutta keskiviikon illan/yön palelusta viisastuneena päädyin kuitenkin farkkuihin. Ja olin illan tullen hyvin tyytyväinen päätökseeni...

Tällä kertaa myös ystäväni päätyi asukuvaan, koska hänellä oli niin ihana asu:) Mekko/Marimekko ja laukku/H&M, muista en huomannut kysyä.


NAM, viime viikolla ei totisesti ollut pulaa herkuista, eikä perjantai ollut poikkeus. Kävimme Torerossa vallan maittavilla tapaksilla. Jälkiruuaksi söimme espanjalaisia juustoja. BIG mistake! Hyvää oli, mutta AIVAN liikaa. Aivan liikaa. Siitä olimme ystäväni kanssa molemmat samaa mieltä ;)

Palasimme vielä hetkeksi jazz- kadulle sulattelemaan ruokiamme ja tunnelmoimaan.

Mitenkäs muiden jazzit sujuivat? Kerrankin pääosin hyvää säätä, ihana viikko :)

4 kommenttia:

 1. Torstai ja perjantai istuttiin Areenalla ja nautiskeltiin hyvistä eväistä ja juomista ja seurasta. Ihanaa, kun aurinko paistoi, mutta jessus, kun oli kylmä illalla/yöllä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa ihanalta:)! Jazzit on kyllä niin paras festari siinä mielessä, että mukaan saa ottaa omat eväät, siinä on ihan oma fiiliksensä. Kaikkien todennäköisyyksien vastaisesti aurinko tosiaan paistoi ihanasti, mutta iltaisin oli "melko" kylmä joo... hrrrr.

   Poista
 2. Olin myös tuolla Emma Salokosken keikalla ja äänentoisto oli tosissaan erittäin huono. Harmi! Kivoja kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ja tylsää tosissaan: tuolla samassa paikassa on kuitenkin järjestetty konsertteja jo monta vuotta, luulisi että osaisivat äänentoiston säätää kahden esiintyjän välillä...

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!