perjantai 31. elokuuta 2012

Lady Gaga in Minna Parikka

Minun lisäkseni joku muukin tykästyi Minna Parikan ja Jani Leinosen yhteistyönä Amos Andersonin Boutique-näyttelyä varten suunnittelemiin hullunkurisiin pupu-kenkiin: Lady Gaga nimittäin! 

Terry Richardson postasi eilen kuvan noista kengistä Lady Gagan jalassa (ainakin oletettavasti;)). How cool is that?Kuva: http://www.terrysdiary.com/post/30520310327/gift-from-little-monster-3

Costume.fi- sivuston mukaan noita kenkiä muuten tehtiin 25 paria, sen tiedon missasin täysin itse näyttelyssä käydessäni. Olin siis oikeassa: ei taitaisi varallisuus riittää noiden hankkimiseen, saati sitten että raaskisi niissä kopsutella ympäriinsä, sen verran limited edition. Tässähän tämä näyttelyn idea  oikeastaan konkretisoituukin mukavasti: voiko taiteeseen pukeutua? Ovatko nuo kengät nyt taideteos, vai "ainoastaan" limited edition kengät?

Oli miten oli, Lady Gagalle toki sopivat kuin nenä päähän ;)

Tänään on muuten pitkästä aikaa oikein kunnon TGIF fiilis. Olen saanut niin pitkän aikaa viettää niin lokoisaa elämää, että veronsa vie tällainen kaikenlainen puuhaminen;) Opiskelun lisäksi töitäkin pitäisi alkaa taas tehdä. Pitkän ja laiskan kesän jälkeen tuntuu tosin myös kivalta olla jälleen hiukan aktiivisempi ja tuottavampi yhteiskunnan jäsen :) Ja opiskelusta on muuten käynyt ilmi myös yksi, ennalta-arvaamatonkin hyöty: kuntoilu! Tänään aamulla herätessäni ihmettelin, että miksi pakaralihaksissa tuntuu kuin olisin urheillut. Salille en ole koko viikolla ehtinyt (tänään taas, jee!) ja koirien kanssakin on lenkkeilty ihan normaalilla kaavalla. Sitten välähti: uusi opiskelupaikkani sijaitsee ison mäen päällä ja tällä viikolla olen joka päivä noussut luultavasti satoja rappusia parikin kertaa päivässä luennolle. Että ei opiskelu aina vaadi pelkkiä istumalihaksia ;)

Rentouttavaa viikonloppua ruudun sillekin puolen!

2 kommenttia:

  1. Noi kengät on kyllä upeet... Voi kunpa niitä ois tehty vähäsen enemmän niin ois voinu meikäläisenkin kukkarolla olla joku mahollisuus ;)

    www.littlesisfashion.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin:)!