perjantai 21. syyskuuta 2012

Päivän asu

Tässä päivän asua viikolta, taisi olla keskiviikko. Syksyn ensimmäinen saapas-asu :)



paita/Selected Femme, farkut/H&M, saappaat/Hunter, laukku & vyö/Mulberry, kaulakoru/Kalevala koru, kello/DKNY, ranteessa epämääräinen röykkiö ties mistä kerättyjä koruja


Saappaiden kuviointi ei näy näissä kuvissa, mutta täällä on niistä parempi kuva. Hassusti on muuten tuo saapaspostaus kivunnut näin syksyn tullen suosituimpien listalle ja Hunter-saappaat hakusanalla on entistä useampi löytänyt tänne ;) Taitaa olla saappaan hankinta monella mielessä... suosittelen kyllä lämpimästi, itse ainakin olen ollut tosi tyytyväinen näihin (ja toimitus Country Attiresta sujui ongelmitta).

Eipä tässä muuta, mahtavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. No onpas makeet saappaat. :) Kiva asu muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nuo Hunterit on kyllä mielestäni olleet hintansa väärtit (ja sain ne vielä hyvällä alennuksella): ne on paitsi hyvän näköiset niin myös tosi hyvät jalassa. Ja käyttöä on ollut paljon, eikä harmita sadepäivät enää :) Kivaa viikonloppua Zubi!

      Poista
  2. Ihana asu!!:) Ja täällä on haaveissa juuri nuo ihanaiset saappaat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis :)! Noita Huntereita saa onneksi aika hyvin erilaisista aleista/koodeilla, jopa näitä hiukan erilaisempiakin malleja. Suosittelen toteuttamaan haaveen ;)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!