keskiviikko 22. elokuuta 2012

F/W 2012 Fashion, part 1/2

Aloitin syksyn ja talven 2012 mallistojen läpikäymisen Voguen Collections-lehden avustuksella. Tein samalla muistiinpanoja omista suosikkimallistoistani ja lähes jokainen koonti alkoi sanoilla "musta, nahka"- siinä mielestäni kauden vahvoin trendi, joka toistui suunnittelijalta toiseen. Olen aivan ihastunut suunnittelijoiden esittämään voimakkaaseen ja tyylikkääseen naiseen: tällä kertaa nahka ei mielestäni ole ensisijaisesti dominatrix-henkistä, vaan sitä on käytetty tyylikkäästi. Tyylissä on minusta kyse ennen kaikkea vahvasta, mutta kuitenkin klassisiin linjoihin pukeutuvasta, naisesta. 

Jutusta tuli aivan liian pitkä yhteen postaukseen, joten nämä tulevat nyt kahdessa osassa: aloitetaan väreillä, koska olen jo vauhkonnut  syksyn ja talven väripaletista niin moneen kertaan ;)

Hehkuttamani mustan 1. Valentino, 2. Altuzarra, 3. Ann Demeulemeester, 4. Maison Martin Margiela, 5. Victoria Beckham

lisäksi väripaletista löytyy ainakin viininpunaista,

1. Gucci, 2. Haider Ackermann, 3. Maison Martin Margiela, 4. Emilio Pucci, 5. Bottega Veneta

kirkkaanpunaista1. & 2. Valentino, 3. & 4. Jil Sander, 5. Calvin Klein Collection

ja metsänvihreää,1. & 2. Givenchy, 3. Emilio Pucci, 4. Altuzarra, 5. Gucci

joiden lisäksi myös nude ja kylmät, vaaleat värit pitävät pintansa. Joku lehti nimitti näitä värejä talvipastelleiksi ja nimitys pitää mielestäni erityisen hyvin paikkaansa noiden Diorin kylmien, vaaleiden värien suhteen.
1. Jil Sander, 2. Emilio Pucci, 3. Christian Dior, 4. Victoria Beckham, 5. Balmain

Kaikki kuvat: style.com

Kuten kuvista näkyy, omat suosikkiasuni ovat joko yksivärisiä tai värejä on yhdistelty hyvin maltillisesti. Monista mallistoista (mm. Miu Miu, Louis Vuitton ja Prada) löytyi myös villimpiä yhdistelmiä ja printtejä. Niitä en kuitenkaan liittänyt tähän katsaukseen, koska tarkoitukseni on nimenomaan tuoda esiin omat suosikkini kauden mallistoista. 

Mustan lisäksi aion tuoda asuihini ainakin viininpunaista ja metsänvihreää- kenties myös nudea (vaikka se houkuttaakin minua aina enemmän kesäaikaan). Kirkkaanpunainen kiinnostaa etenkin meikissä- pitäisiköhän ostaa ihkaensimmäinen punainen kynsilakka..? Onko sinulla suosikkeja?

Huomenna jatketaan lempparitrendieni parissa, stay tuned! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!