perjantai 17. elokuuta 2012

Aurinkoisessa Vaasassa

Tällä viikolla olen ollut kiireinen pitäessäni hauskaa;) Lisää kivoja juttuja on tulossa vielä viikonloppuna, mutta tänään on pieni hetki aikaa hengähtää- ja raportoida tännekin.

Ensimmäisen tätä viikkoa koskevan postauksen myötä tuon terveisiä aurinkoisesta Vaasasta, jossa vietin kolme ihanaa kesäpäivää rakkaiden ystävien luona syöden hyvin, rentoutuen, nauttien auringosta ja ennen kaikkea hyvästä seurasta- sekä tietenkin juoruilusta sydämen kyllyydellä <3Olen enemmän koira- kuin kissaihminen, mutta kissaperheessä vierailu on välillä kovin mukavaa. Etenkin tämä ystäväni erittäin hyväkäytöksinen, hyvin sylissä viihtyvä ja helposti kehräävä kisuherra on sydäntäni lähellä :)


Rakas ystäväni ja suloinen odotus <3 Olen niin onnellinen heidän puolestaan, etten tiedä miten päin olisin. Ja tuskin maltan odottaa, että pääsen tutustumaan tulokkaaseen :)

Ystäväpariskunnan herraosapuoli huolehti, että grilliherkkuja riitti. Nams. 

Toinen toistaan herkumpia salaatteja taas väänsimme me tytöt :) Kuvaamatta jäi vielä muutama auringonpaisteessa nautittu jäätelö, jotka olisivat sulaneet jos olisin alkanut napsia niistä kuvia. Mmmmmmmmmm.... 

Pizzallekin ehdimme yhtenä iltana. Vaasaan matkaaville suosittelen lämpimästi Illyrian's -pizzeriaa Rauhankadulla: herkkupizzaa, kohtuulliset hinnat ja niin ystävällistä palvelua, että harvoin näkee :) 


Meillä koirat eivät saa nukkua sängyssä (vaikka aina välillä on vaikea muistaa miksi ;)) ja sen vuoksi on harvinaista herkkua saada karvainen yökaveri viereen. Tämä kissaherra on vielä siitä mukava, että hän ei rötkähdä esimerkiksi naaman päälle, vaan nukkuu sivistyneesti vieressä :) 


Loppuun vielä osa-asukuva matkan päältä. Ja kuten näkyy, uusi huivi on heti päässyt käyttöön. Se on ihan huippu :)

Miten voikaan ladata akkuja hyvä seura ja rento oleilu: kiitos muruset, oli ihana visiitti! Kolme päivää hujahti ohi niin nopeasti, että en millään olisi vielä lähtenyt kotiin. Tultava kuitenkin oli, koska eilen ja tänään meillä on vuorostamme ollut rakas vieras täällä kotona. Mutta siitä lisää huomenna :)

2 kommenttia:

  1. Hih, esiintyypä herra Pesonen edukseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkäs sille mahtaa että herra Pesonen on niin ihana kisu :D

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!