sunnuntai 12. elokuuta 2012

My Saturday in Pictures

Eilinen päivä sujui jälleen koiranäyttelyssä, jonka jälkeen vietin hauskan tyttöjen illan rakkaiden ystävien seurassa. Yritin postata teille sneak peekia jo eilen illalla, mutta kännyblogger ei taida olla  yhtä fiksu kuin tämä varsinainen: kuvientallennustilani bloggerissa on loppu, mutta blogger osaa muuntaa kuvat riittävän pieniksi, jotta niitä ei lasketa. Kännykkösovellus nähtävästi ei osaa, höh. Mutta niitä kuvia, tässä :)Hiukan kuplajuomaa...

...mahan täydeltä herkkuja...

... ja hyvää seuraa. Niistä on hauskat illat tehty :)

Tämän kummempaa kuvaa minusta ei tällä kertaa irtoa. Olin aika väsyksissä päivän ulkoilun jälkeen ja näytin kuvissa ihan zombielta... yksityiskohta päivän asusta kuitenkin.

Hetken vielä laiskottelen sohvalla, mutta muutaman tunnin kuluttua suuntaan spinniin: suunniteltua huomattavasti pidempi salitaukoni on nimittäin vihdoin saanut päätöksensä jo aiemmin tällä viikolla ja tänään urakointi jatkuu. Kyllä tuntuu hyvältä päästä taas liikkumaan! 

Tänään pitää myös hiukan pakkailla ja tehdä juttuja valmiiksi ennen ensi viikkoa, sillä ensi viikolla on luvassa vaikka mitä kivaa: huomenna suuntaan muutaman päivän vierailulle Vaasaan rakkaan ystävän luokse ja loppuviikosta äitini tulee kyläilemään meidän luonamme. Viikonloppuna taas vierailemme Turussa pitkästä aikaa. Ennen arkeen paluuta pitää käyttää hyväkseen kaikki viimeisetkin lomanrippeet :) 

Toivottavasti sinunkin viikonloppusi on sujunut hyvin, leppoisaa sunnuntain jatkoa :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!