maanantai 6. elokuuta 2012

Little Black Things

Aloitin tämän postauksen kirjoittamisen jo perjantaina, mutta en koskaan ehtinyt julkaista sitä- tai mitään muutakaan. On ollut kirjaimellisesti kädet täynnä työtä ensin häiden järjestelemisessä, sitten juhlimisessa ja vielä lopuksi jälkien siivoamisessa. Nyt on väsynyt, mutta onnellinen olo. Oli aivan mahtavan onnistuneet juhlat, mutta niistä lisää kunhan ehdin purkamaan kuvia kamerasta :)

On jäänyt esittelemättä muutama, jo jokunen viikko sitten tekemäni kauneudenhoidollinen hankinta.


Kulttimaineeseen noussut ja kovasty hypetetty Tangle Teezer lunasti lopullisesti paikkansa myös minun meikkikaapissani viimeistään lauantain jälkeen, kun selvitin toivottomaan takkuun juhlakampauksen alle tupeeratun tukkani täysin kivuttomasti ja paljon nopeammin kuin olisin ikinä uskaltanut edes haaveilla. Normaalisuihkun jälkeen tukkani ei mene mitenkään megapahaan takkuun, mutta Tangle Teezer on silti  nopein, helpoin ja hellävaraisin tapa selvittää se.

Niin ikään legendaariset Tweezermanin pinsetit hankin, koska vanhoilla pinseteilläni ei enää oikein saa tartuttua yhtään mihinkään. JA ero on kyllä huima: jos jossain on karva, niin Tweezerman kyllä nappaa sen. Vanhoilla tylsillä pinseteillä olen tottunut olemaan sen verran kovakourainen, että superterävän Tweezermanin kanssa saan olla oikeasti varuillani, etten riko ihoa. Mutta tehokas on, tykkään :)

Kolmas ja uusin esittelemätön ostokseni on Maybellinen Master Precise liquid eyeliner silmänrajaustussi. Olen arkisin aika laiska silmämeikinkäyttäjä ja ajattelin, että tussin avulla olisi helppo tuoda hiukan vaihtelua peruslookiin. Tussi on päässyt käyttöön vasta kerran, mutta levittäminen kävi yllättävänkin helposti: kokeilin vasta ohutta perusrajausta, mutta jo sen avulla muuten helppo ja supernopea silmämeikki sai uutta syvyyttä. Kunhan jälki muuttuu hiukan varmemmaksi, aion ehdottomasti yrittää myös kissarajauksia :) Tussin pysyvyyteen olin supertyytyväinen: se pysyi nätisti siellä missä pitikin pitkän päivän kaupungilla ja sen jälkeen kesti mm. koirien pesut leviämättä. Aion jatkaa harjoituksia, toistaiseksi vaikuttaa varsin lupaavalta :)

Toivottavasti kaikkien viikonloppu on sujunut mukavasti, kuulemisiin taas huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!