maanantai 6. elokuuta 2012

Häätunnelmia

"Tuulimyllyjä vastaan
täällä taistellaan
Viima hiuksissa viipyy
hetken vaan
Toiset nuorena nukkuu
joskus se pelko uniin kulkeutuu
Sitten sinä oot siinä
silität mun hikistä päätä
joku taika sulla on sillä

Sinä vain, sinä vain
saat mut luottamaan
meillä on aikaa

Sinä vain, sinä vain, sinä vain
saat mut tuntemaan että mä kelpaan"

(Stella: "Häävalssi")


Lauantaina tanssittiin erittäin rentoja ja hauskoja häitä vanhalla navetan vintillä, keskellä maaseutua. Vieraat viihtyivät, enkä ole koskaan ennen nähnyt sulhasta, joka puhkeaa kyyneliin nähdessään morsiamensa ensimmäistä kertaa. Talk about true love <3

Pari vihittiin vanhassa puukirkossa, josta he karauttivat hääpaikalle tällä upealla vanhalla Volvo Amazonilla. (Sen jälkeen kun hääväki oli ensin työntänyt auton käyntiin...)
Sulhanen miettii ankarasti ryöstetystä morsiamesta lunnaina vaadittuja lupauksia tuoreelle vaimolleen, tämän perheelle ja ryötäjinä toimineille ystävilleen.

Toisena kaasona toimineen morsiamen siskon rannekukka. Omani olivat hiuksissa :) Olin mielettöämän tyytyväinen omaan asuuni, mutta ikävä kyllä en ehtinyt napata siitä kuvaa ennen kirkkoon lähtöä. Häissä pakotin mieheni nappaamaan kuvan, mutta normaalistikin kuvaamiseen kahden kuvan jälkeen kyllästyvä, best manina toiminut mieheni oli vielä tavallistakin haluttomampi asukuvanottaja, joten lopputulos oli surkea. Alla parhaat kaksi kuvaa...

Olen niin harmissani ettei kuvista saa juuri mitään käsitystä siitä millainen asu oikeasti oli, joten taidan lavastaa yhden kuvan vielä täällä kotona. Sen tuosta sentään näkee, että mukaan laukuksi päätyi kuin päätyikin tuo Mulberryn Daria pouch. Totesin että väri on niin vanha roosa, että se on melkein nude- eli sittenkin juuri täydellinen asuun :) Laukku on myös aivan mahtavan kokoinen: riittävän pienen näköinen, mutta sinne mahtuu kuitenkin vaikka miten paljon tavaraa. Juhlameikki ja -kampaus olivat myös onnistuneet, mutta kuvat olivat niin hirveän epätarkkoja hankalan valaistuksen ja kärsimättömän kuvaajan vuoksi, että jouduin leikkaamaan pääni pois molemmista kuvista :( Niistä ei siis ikävä kyllä ole olemassa yhtään kuvaa tällä kertaa.


Juhlapaikka oli kokonaan koristeltu upeiden luonnonkukkien avulla, joista muutama esimerkki näkyy tuossa kahvipöydälla :) Hääkakkuun oli jostain löydetty lakkaa, joka lienee tänä kesänä pieni ihme! Ja muuten: nuo oikealla näkyvät kinuskiset bebet (?) olivat niiiiiiiin hyviä! Onneksi sain rääppiäisistä niitä mukaani, joten olen tänäänkin mussuttanut muutaman herkun aamukahvin kanssa ja huomiseksikin jäi vielä...mmmmm...

Se, että en juuri ehtinyt seisomaan kuvissa (tai muutenkaan ottamaan niitä kovin paljon) tekee minusta kyllä hiukan huonon bloggaajan, mutta kertoo muuten vain siitä, miten valtavan onnistuneet juhlat olivat :) Kaikilla oli hurjan hauskaa ja tunnelma oli välitön, rento ja sydämellinen- ihan niin kuin vastavihitty parikin.

Ihanat juhlat- kiitos rakkaat ystävät ja onnea teille vielä kerran <3

Näiden häiden jälkeen tuntuu jotenkin todella haikealta, sillä vaikka aivan vielä mikään "virallinen" syyspuuha ei alakaan, niin nämä olivat minulle kesän päätösbileet. Kesän loppu on haikeaa, vaikka samalla uuden syksyn alkaminen onkin joka vuosi toisaalta todella inspiroivaa aikaa, täynnä uusia mahdollisuuksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!