sunnuntai 19. elokuuta 2012

Fall Shopping Part II

Torstaisen shoppailupäivän seurauksena suurin osa syysostoslistani hankinnoista on nyt tehty :)

Neuleet

Minulle Itäkeskuksesta tilattu Ted Bakerin ihana lintuneule oli saapunut keskustan Stockalle, josta kävin hakemassa sen kotiin. Tuo selkämyksen lintuyksityiskohta on upea ja takin materiaali unelmanpehmeää puuvillaa/villaa, joten sen pitäisi olla myös ihanan lämmin kylmien säiden saapuessa. Taattu syksyn/talven lempparivaate <3


Ellokselta tilattu harmaa cashmir-neule on myös saapunut. Neule on malliltaan ja istuvuudeltaan juuri sitä mitä toivoinkin: täydellinen perusvaate. Cashmiria on montaa eri laatua, joten otin tietoisen riskin tilatessani neuleen ilman, että pääsen hipelöimään (olen todella laiska palauttaja...). Neule on pehmeää, mutta siitä lähtee karvoja hiukan mohairin tapaan- tällaista en ole ennen cashmirissa huomannut. Samoin se on, vaikka toisaalta pehmeä, silti jotenkin hiukan karheampi kuin aiemmat cashmir-neuleeni (olen megaherkkä kutiamaan villasta, siksi joudun olemaan villaisten vaatteiden kanssa todella tarkkana). Epäilen siis hiukan, että tämä ei ole laadukkainta mahdollista cashmiria (vaikka en mikään asiantuntija yritäkään olla), mutta uskoisin neuleen silti toimivan. Paita jää siis kaappiini ja pääsee luultavasti todella ahkeraan käyttöön pakkasten saapuessa.

T-paidat

Tähän osastoon jäi vielä tilaa heräteostoksillekin, mutta näiden muutaman uuden teepparin ansiosta en kuitenkaan aivan heti joudu pulaan :)

Tämä T-paita on oikeastaan ostettu jo viikko sitten Zarasta, samalla reissulla maiharin ja pantterihuivin kanssa. Suunnittelin ensin palauttavani paidan, mutta päätin sittenkin pitää sen. Kuva muuten vääristää väriä aika tavalla: paita ei ole ruskea vaan vihreä. Toki army/khakivihreä, mutta selkeästi kuitenkin ei ruskea, toisin kuin kuvasta voisi päätellä. Paita on melkein viskoosin tuntuista puuvillaa, joka on hurjan miellyttävä päällä. Lisäksi malli on täydellinen: ei liian iso, mutta ei aivan tyköistuvakaan. Perfection.

Löysin Lindexiltä tämän himoitsemani T-paidan ja vielä oikeassa värissä: kerkesin nimittäin jo Vaasassa käymään läpi pari Lindexiä, joissa oli tätä paitaa vain viininpunaisilla ja turkooseilla kivillä. Olin kuitenkin nettisivuilla ehtinyt ihastua näihin neonvärisiin (onkohan tuo nyt keltainen vai vihreä..?) kiviin, joten halusin juuri tämän paidan. Onneksi näitä löytyi Helsingistä ja sekä materiaali että malli olivat juuri sellaiset, kuin mielikuvissani.

Seuraavat T-paidat taidan kuitenkin yrittää ostaa ilman koristeita, sillä nuo ovat aika herkkiä irtoamaan pesussa... nimim. vihaan käsinpesua...

Alaosat


Harmaiden farkkujen sijaan päädyinkin ostaaman mustat farkut H&M:ltä (tosin tämä musta kulunee aika nopeasti mukavan haaleaksi). Tavoitteeni on korvata kaikki farkkulegginsini oikeilla farkuilla mahdollisimman pian, koska legginsit rajoittavat todella paljon niiden kanssa puettavan paidan mittaa: tarpeeksi pitkät paidat eivät omaan silmääni enää oikein näytä kivoilta, joten leggarien käyttö alkaa olla melko rajoitettua. Nämä farkut tosin ovat malliltaan vielä aivan pillit, mutta aion pitää silmäni auki myös hiukan leveämpien (=pillien sijasta kapeat) lahkeiden sekä vaaleampien harmaiden ja/tai mahdollisesti muissa blogeissa ihastelemieni viininpunaisten farkkujen varalta. Näillä pääsen kuitenkin alkuun rokimpien asukokonaisuuksien luomisessa :)

Urheiluvaatteet

Sopivien urheiluvaatteiden etsintä osoittautui yllättävän hankalaksi ja olinkin suorittanut etsintää jo aiemminkin. Halusin nimenomaan yhdet tavalliset, keveää materiaalia olevat, mutta kuitenkin verkkovuorilla varustetut tuulihousut ja paksun, harjatulla vuorilla varustetun college-takin- mutta en halunnut kummastakaan maksaa kovin suuria summia. Craftin tuulihousut löytyivät Intersportista ja Warpin pitkä college-takki Stadiumista. Näitä haluamani tyyppisiä vaatteita löytyi lähinnä miestenosastolta, kun taas naisille oli tarjolla vain joko Gore Tex-housuja tai juoksutrikoita sekä ohutta trikoota/collegea olevia takkeja. Onneksi kuitenkin löysin kuin löysinkin lopulta etsimäni :)

Kokonainen Gore Tex-puku on vielä tämän syksyn aikana hankittava vanhan ollessa jo aikansa elänyt, mutta jätän sen hankinnan vielä hiukan myöhemmälle syksyyn.

Alusvaatteet

Alusvaatteet puuttuivat alunperin listalta kokonaan, mutta laitan nyt jonkinmoisen kuvan näistäkin hankinnoista. Pukeutuminen alkaa tietenkin alusvaatteista ja havahduin yhtäkkiä siihen tosiasiaan, että kaikki jokapäiväisessä käytössä olevat T-paitaliivini ovat jo vuosia vanhoja (niin monta, etten kehtaa edes sanoa...) ja ahkerassa käytössä aika pahasti venähtäneitä.


Tein hyviä löytöjä ja ostin kaikkiaan neljät uudet liivit. Violetit (oikeassa reunassa) löysin jo viime viikolla Funky Ladysta 60% alennuksella ja vaaleat pitsiset torstaina Sokokselta 70% alennuksella. Molemmat mustat olivat normaalihintaiset, mutta varsin kohtuuhintaiset (myös Sokokselta). Dieselin alushousut olivat niin ikään Sokokselta, 50% alennuksella ja päätyivät mukaan hetken mielijohteesta- sitä osastoa olen sentään päivittänyt hiukan ahkerammin kuin liivejä ;)

Tärkeimmät syyshankinnat on nyt siis onnellisesti tehty, vaikka jätinkin vielä hiukan tilaa myöhemmin löytyville herkuille T-paita/toppi- ja alaosaosastolle, sekä asusteisiin. Uusi Gore Tex-puku on tosiaan oikestaan pakko hankkia myös, mutta sen teen joskus hiukan myöhemmin.

Ja asusteista puheen ollen: mietin viime viikolla kantaani Zarassa näkemääni, Alexander McQueenin pääkallohuivia kovasti muistuttavaan huiviin. En oikein ollut vieläkään päässyt mihinkään lopputulokseen, mutta aikeeni oli torstaina käydä katsomassa huivia uudelleen. Ainakaan keskustan Zarassa niitä ei enää ollut, joten pohdintani oli loplta turha ;) Yleinen mielipide siis lienee ollut huivien puolella....

Mitään varsin pirteitä värejä ei tällä listalla ollut ja olenkin intoillut jo moneen kertaan tämän syksyn tummia värejä. Vielä näyttää lämpöä piisaavan, joten ulkoilutan kesävaatteitani niin kuan kuin mahdollista. Näiden hankintojen myötä aloin kuitenkin jo melkein odottaa niitä viileämpiä päiviä, kun pääsen käyttämään kaikkia uusia vaatteitani ja verhoutumaan tummiin sävyihin. Ensi viikko on minulla vielä käytännössä lomaa, mutta sen jälkeen alkaa paluu arkeen. Silloin alan taas kuvailemaan myös asukuvia hiukan ahkerammin (uuden jalustani ja kaukolaukaisemisen avulla, jee!) - saas nähdä riittäkö kesämieltä sinne saakka vai joko siirryn suosiolla mustan pauloihin :) Joka tapauksessa odotan oikeastaan jo innolla loma-asuista luopumista ja siistimpien vaatteiden paluuta.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!