sunnuntai 19. elokuuta 2012

Laatuaikaa

Torstaina vietin oikein perinteistä äiti-tytär-laatuaikaa äitini kanssa, joka saapui Helsinkiin viettämään viimeisiä kesälomapäiviään. Ohjelmassa oli mm. hyvää syötävää ja shoppailua. Paljon shoppailua :D

Shoppailun lomassa kävimme nautinnollisen pitkällä lounaalla WTC-centerin Spaghetteriassa, joka on yksi suosikkilounaspaikoistani jos mieli ei tee salaattia, mutta haluaa kuitenkin lounastaa aivan ytimessä. Katkarapu- ja kesäkurpitsaspaghetti sitruuna-voi- kastikkeellä on niiiiiiin herkku.... Myös äitini kana-pesto-vuohenjuustospaghetti oli kuulemma erittäin hyvää. Kyytipojaksi valkoviiniä, lomalounaan etuja. Voi miten syntisen hyvältä maistuu viini keskellä päivää keskellä viikkoa ;)

Lounaan jälkeen shoppailtiin hiukan lisää, mutta Sokoksen kohdalla oli pysättävä kahville (ja herkuille...) :)

Shoppailupäivä oli varsin tuloksekas. Tässä sneak peek: huomenna kuvia varsinaisista ostoksista :)


Lisäksi alla ystäväni toiveesta kuva äitini päivän asusta :) Olin maininnut, miten makeasti äidilleni mielestäni sopivat pinkit housut. Itse koen oman takapuoli/reisiosastoni olevan sen verran muhkea, että en tarvitse siihen lisähuomiota kirkkaan värisillä housuilla. Mutta äidin päällä näyttävät upeilta, wouldn't you agree?


Pahoittelen surkeaa kuvanlaatua: muistin ottaa kuvan vasta illalla, jolloin keittiön kattovalo oli jo päällä. Lampun valo on niin keltainen, etten edes uuden kameran ja pienten jälkikäteen tehtyjen valotuskorjausten avulla saanut tuon parempaa kuvaa :/ Ärrinmurrin. No, opeteltavaa vielä riittää...

Kuvausapulainen tarkistaa, että pose on hyvä :)

Loppuun vieä kuva jonkinlaisesta perhosesta, joka oli eksynyt sisälle ja laskeutui (hieman ylikasvaneen...) ruohosipulin päälle lepäilemään ilta-auringossa.

Huomiseksi yritän tosiaan saada kuvattua shoppailupäivän saldoa. Kuvattavaa riittää ja jälleen piti muistella mieheni ikivihreää ohjetta shoppailuja ajatellen: älä osta enemmän kuin jaksat kantaa... Suurin osa syysshoppailulistani hankinnoista voidaan kuitenkin tämän jälkeen vetää yli; olinpas tehokas! Melkein toivon jo viileitä ilmoja, että ihanuudet pääsisivät käyttöön ;) Tosin ovat nämä yllättäen palanneet kesäpäivätkin olleet aika ihania. Mutta siitäkin lisää myöhemmin. 

Mukavaa viikonlopun jatkoa, palataan huomenna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!