perjantai 10. elokuuta 2012

Good Hunt- Fall Shopping Part I

Nokun eilen purin listaksi noita syksyn shoppailusuunnitelmia aloin hätäilemään: mitä jos koot tosiaan loppuvat ennen kuin saan omani..? Suunnitelmissa on mennä shoppausreissulle ensi viikolla, kun äitini tulee vierailulle. Päätin kuitenkin käväistä kaupungilla myös tänään, ihan vain varmuuden vuoksi...

Ja hyvä että menin! Ei ollut mitään marjojen poimimista nimittäin tämä reissu, sain metsästää! Ilmiselvästi en todellakaan ole ainoa, johon Stockan elokuun kuvasto on kolahtanut. Kävin katsomassa minua eniten kiinnostaneita, kantistarjouksessa olleita, juttuja: maiharitakkia ja Ted Bakerin neuletakkia. Molempia löytyi yksi ainut koko haluamaani väriä! Hirveällä mäihällä tuon maiharitakin (jota muuten kaikkiaan oli jäljellä 2 kpl...) koko oli minulle oikea! Otin yhtä kokoa normaalikokoani isomman, koska takki oli hartiasta sen verran pieni, että kerrospukeutuminen ei muutoin olisi onnistunut. Ja malli on aivan täydellinen! 

Korkea kaulus, hiukan pidempi malli, huppu. Rento malli, mutta sen verran tyköistuva kuitenkin, että on siisti. Juuri sitä mitä etsin <3

Ted Bakerin neuletakista Helsingin keskustan tavaratalossa oli yksi ainut sininen takki, korallinvärisiä kyllä riitti. Koon kanssa ei käynyt yhtä hyvä tuuri kuin maiharissa, mutta yksi oikean kokoinen kuitenkin löytyi Itäkeskuksesta ja se tilattiin minulle. Jee!

Lisäksi poikkesin Zarassa, josta löysin vielä kaksi kappaletta juuri tuota himoitsemaani leo-huivia- yksi jäi siis vielä jollekin muulle onnekkaalle :) Zarasta nappasin mukaani myös yhden T-paidan, mutta koska en jaksanut jonottaa sovitukseen totesin vasta kotona, että se ei sittenkään taida olla minua- en siis edes kuvannut paitaa, koska luultavasti palautan sen.

Hyvä alku syysshoppailuille :)!

Muuten, mielipiteitä: missä menee feikin ja "inspiroituneen" raja? Zarassa oli ihana pääkallohuivi: minusta (aitoa livenä näkemättä...) jopa esikuvaansa Alexander McQueenin huivia makeammalla, mutta HYVIN saman tyylisellä, printillä. Tämä on minulle tosi kiikun kaakun tilanne: en IKINÄ halua tieten tahtoen ostaa feikkituotetta, joksi lasken aika herkästi myös kaikki "liian paljon" esikuvaansa muistuttavat  tuotteet, joskus siis myös silloin vaikka tuote ei yrittäisikään väittää olevansa aito vaikkapa väärentämällä logon tmv. Toisaalta tietenkin kaikki esim. H&M:ssä ja Zarassa myydyt tuotteet on enemmän tai vähemmän kopioita catwalkilla nähdystä. Zarassa näkemäni pääkallohuivi on tosi makea, mutta kallo on kieltämättä tosi samanlainen kuin esikuvassaan... Mutta toisaalta (muuten valko-harmaassa) huivissa on myös pieni värikäs osuus, josta sen viimeistään erottaa ei-aidoksi. Aitoon ei ole nyt varaa ja tykästyin tuohon Zaran versioon tosi paljon. Mutta en halua "feikkiäkään" (mottoni on että ellei ole varaa ostaa  aitoa, niin sitten ei kannata ostaa ollenkaan). Äääääh.... what to do?

To be continued...

P.S. Ihanaa viikonloppua kaikille :)! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!