torstai 30. elokuuta 2012

Fall Shopping Part III

Huh, essee palautettu ajoissa. Tällä viikolla olen totutellut aivan liian aikaisiin herätyksiin, joten en ole ehtinyt edes ajattelemaan asukuvien ottamista. Lupaan ryhdistäytyä asian kanssa ensi viikolla, koska inspiraatiota ja ideoita kyllä riittäisi :) Ehdin kuitenkin vihdoin ja viimein kuvailemaan uudet ostokseni päivänvalossa.

Kävimme ystäväni kanssa viime perjantaina museovierailun päätteeksi hiukan shoppailemassa. Tai siis: minun piti lähteä vain seuraksi. Ja senhän sitten arvaa miten siinä kävi ;)

H&M:ltä mukaan lähti muutama asuste.Näitä korviksia olin ihaillut jo muutaman kerran aiemminkin, mutta nyt en enää voinut jättää niitä kauppaan.Tämän näyttävän kaulakorun avulla saan hiukan lisää tuota metsänvihreää syksyn asuihin.Nämä korvikset nappasin mukaan aivan hetken mielijohteesta. Jaa-a, mahtaakohan tämä olla se kuuluisa virheostos..? Onneksi eivät olleet kalliit.Rusetit houkuttelivat edelleen, joten tässä "sitä jotain" ponnariin :) (Oho, pitääpä pyyhkiä pölyt tuosta vitriinistä...)

Ihastuin collegepaita-asuun upean Madeleinen päällä ja kun Zarassa törmäsin tähän aivan syötävän suloiseen tikrupaitaan, en millään voinut ohittaa sitä:) Vähän rypyssä, en millään ehtinyt silittää....Musta pellavainen pitsipaita toimii kaiken kanssa, myös Zarasta.Kaikkein tarpeellisimman hankinnan tein kuitenkin tällä viikolla: maanantaina huomasin Partioaitan mainoksen Retkipäivistä ja alennuksista, joten rynnin heti iltapäivällä paikalle. Ja sain kuin sainkin itselleni uuden sateenpitävän ulkoilupuvun! Kallishan se oli edelleen, mutta sain kuitenkin hyvän alennuksen. Olen kuullut Haglöfsin puvuista pääosin hyvää, vaikkakin yhden myös todella huonon kokemuksen tiedän. Toivottavasti minulle osuu hyvä puku :) Tämä on kierrätysmateriaalia, mikä on plussaa myös. Miinusta heijastimien puutteesta- ei yhden yhtä koko puvussa! Pitää muistaa ripustella niitä valmiiksi, koska iltaisin on jo yllättävän pimeää.Nyt saa syyssateet tulla, I am prepared! Melkein toivon sadetta, että pääsisin testaamaan pukua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!