torstai 13. kesäkuuta 2013

Haaveista totta osa 2

Toinen itselle synttärilahjaksi toteuttamani haave oli yksi projekti, joka on majaillut pöytälaatikossani jo muutaman vuoden ajan.  Toteuttamiseen sain sykäyksen taannoisesta vierailustani Second Chancen ja Kokorun Pop Up -kauppassa, jonka seurauksena luonnollisesti tutustuin yritysten nettisivuihin. Minulla oli nimittäin kaksi perheessäni kulkenutta vihkisormusta odottamassa ideaa siitä, minkälaisen korun niistä muokkaisi omaan käyttöön. Kokorun nettisivuilta löysin kuvan Annen tekemästä, vanhoista sormuksista muokatusta kauniista uniikki -korusta ja mietin, että jotain vastaavaa voisi omistanikin hahmotella. Vierailin Annen luona Napa & Pajassa muutamaan otteeseen -viimeisen kerran tällä viikolla, kun kävin noutamassa korun kotiin.

IMG_7767

Eerikinkadulla sijaitseva Napa & Paja on suloinen liike, jossa korupajan ja -kaupan lisäksi on kirjakauppa.

Napa & Paja
Annen korujen (oikealla ylhäällä Mieli -mallistoa) lisäksi myynnissä on myös kahden muun korusepän töitä.

IMG_7771
Ihastuin erityisesti Salla Silvosen Bird of Passage -merkin Origami -kokoelman paperilaivoihin sekä Sormu -korvakoruihin (ylemmässä kuvassa alaoikealla).

IMG_7797
Kirjakaupan puolta.

paja

Liikkeen takaosassa sijaitsevassa pajassa oli tiivis tunnelma ja tekemisen meininki. Oikealla on korujen kiillotuspiste: kuulemma homma jota kaikki kolme inhoavat, joten piste on sekä piilotettu kaappiin että tehty mahdollisimman kauniiksi.

IMG_7789

Anne.

IMG_7798
Lopputulos. Johon olen todella tyytyväinen!

riipus
Kuva: Kokoru

Korussa on siis kaksi kultaista sormusta (joista toisessa pieni timantti) ja kultainen lukko, sekä aventuriini -kivistä tehty nauha. Korusta tuli ihana. Sillä on minulle suuri tunnearvo ja minusta Annen keksimä kivistä tehty nauha on tosi kiva: se tuo koruun rentoutta, joka tekee siitä juuri minun näköiseni. Kultaisessa ketjussa vaikutelma olisi eri. Lisäksi riipus on irrallinen, joten nauhan voi myöhemmin vaihtaa, jos siltä tuntuu.

Koru on ollut kaulassa jo kaksi päivää ja siitä on tullut minulle erittäin tärkeä. 

Yhteistyö Annen kanssa oli vaivatonta ja hänellä oli hyviä ideoita, kun omat loppuivat. Annelta on mahdollista tilata myös muita uniikkikoruja: kuvia esimerkiksi erittäin kauniista vihkisormuksista löytyy Kokorun nettisivuilta. Käykäähän kurkkaamassa.

Ja hei, huomenna on perjantai :)!

4 kommenttia:

 1. Tosi ihana koru! Jotenkin niin sun näköinen ja vaikuttaa kivan mittaiselta - hieman tuollainen pidempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen samaa mieltä :) Joo se on hiukan pidempi, sekin tekee korusta hiukan rennomman.

   Poista
 2. Aivan ihana idea koruksi! Täytyykin laittaa korvan taakse Kokoru :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, siitä tuli kyllä varsin onnistunut myös omasta mielestäni :) ja lämpimästi voin suositella Kokorua: Annella on tosi kauniita omia malleja, joiden lisäksi tämän uniikin korun tekeminen sujui tosi helposti ja olen lopputulokseen hirmu tyytyväinen. Kannattaa tutustua :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!