maanantai 24. kesäkuuta 2013

Style Icon:Gwyneth Paltrow

Edellisestä tyyli-ikonista onkin vierähtänyt hetki. Tällä(kin) kertaa inspiraatio iski Purse Blog -blogin The many bags of - sarjaa selaillessani, kun näin pitkästä aikaa koonnin vanhan suosikkini laukuista -ja asuista samalla. Olen nimittäin aina tykännyt Gwynethin tyylistä: niin simppeliä, niin tylikästä ja väripalettikin ihan kuin omasta kaapistani ;)

Gwyneth1
Kaikki kuvat: http://www.purseblog.com/celebrities/the-many-bags-of-gwyneth-paltrow.html

Kerron nyt suuren, ja näin bloggaajalle jopa hiukan nololta tuntuvan, salaisuuden: en ole Chanelin laukkujen fani. Edes nuo perinteiset flap bag -mallit, joiden perään jokainen bloggaaja tuntuu kuolaavan, eivät saa sydäntäni tykyttämään. Tuo ensimmäisen kuvan mini-Chanel näyttää kuitenkin mielestäni poikkeuksellisen hyvältä. Ja uskon sen johtuvan Gwynethin säteilystä: minusta kuva on epätäydellisyydessään aivan mielettömän ihana! Jos Chanelit eivät iske, niin Givenchy sen sijaan on viime aikoina osunut maaliin useammankin kerran. Antigonaa olen muutaman kerran aiemmin ihastellut täällä bloginkin puolella ja keskimmäisen kuvan asussa ovat mielestäni kaikki palaset kohdillaan. I-H-A-N-A. 

Gwyneth2

Täydessä tällingissä on uskoakseni jopa helpohko näyttää tosi hyvältä: etenkin jos on julkkis ja usean ihmisen tiimi tekemässä tyyliä ja puunaamassa joka kulmaa kamerakelpoiseksi. Eivät siinä julkkiksetkaan silti aina onnistu. Gwyneth on minusta flawless tuossa ensimmäisessä kuvassa. Mutta eniten on minusta haastetta siinä, että näyttäisi aina noin hyvältä kuin Gwyneth -arjessakin. 

Gwyneth3
Tässä kollaasissa kaikki kuvat eivät ole täysosumia, mutta asut mielestäni ovat. Casual Chic -that's her.

Näyttelijänä Gwynethistä en ainakaan itse ole kuullut hetkeen, mutta tyyli-idolini hän on edelleen. Gwyneth oli etenkin minimalismin kuningatar, mutta minusta hänen tyylinsä kantaa yhä, hiukan rennommaksi päivittyneenä vain. Muistaako mukaan muu Gwynethiä?

2 kommenttia:

  1. Gwyneth on kyllä aina niin tyylikäs, tykkään myös kovasti hänen asuistaan. Ja tiedätkös, sinussa ja Gwynethissä on kyllä hieman jotain samaa näköä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No wau, oho. Kiitos :) Olen kyllä mielissäni jos löydät meistä jotain yhdennäköisyyttä!

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!