tiistai 25. kesäkuuta 2013

Ikea -päivän asu

Sunnuntaina teimme vielä viimeiset hankinnat uutta kotia varten ja matkasimme Ikeaan. Päälle valikoitui alesta löytynyt Lindexin mekko. Se oli juuri niin ihana kuin olin ajatellutkin ja juuri täydellinen haastaviin kesäisiin shoppailuolosuhteisiin kun ilma on kuuma, mutta ilmastointi tekee liikkeistä suorastaan kylmiä.

IMG_8021

mekko/Lindex, ballerinat/Aldo, laukku/Mulberry

IMG_8028

korvakorut/Marc by Marc Jacobs, rannekoru/Gorjana, kello/Rado

Valaistusolosuhteet ovat jälleen vähän kehnot, pahoitteluni. Vastavaloon kuvaaminen on muutenkin hankalaa, enkä ehtinyt kauheasti säätelemään: otin kuvat reissun jälkeen, ennen kuin meille saapui vieraita istumaan iltaa. Minun pitää muutenkin etsiä uusi kuvauspaikka, sillä juuri tuohon missä seison, ilmestyy vielä ennen perjantaita ruokailuryhmä. Harmi, ollaan melkein totuttu yhteen tyhjään tilaan kotona ;)

IMG_8046

Reissu oli erittäin onnistunut ja löysimme kaiken haluamamme. Oi että, olen tänään vain kulkenut ympäriinsä ihailemassa meidän kaunista kotia :) Viikonlopuksi pitää siivota kaikki paikat putipuhtaaksi joka tapauksessa, joten otan samalla kuvia tännekin. Tai ainakin yritän parhaani saada jotain aikaan: tällä hetkellä minulla ei oikein ole hyvää objektiivia kotikuvaukseen. 

Ihan ilman kommelluksia ei reissusta selvitty. Tiedätkö sen tunteen, kun olet pari tuntia kiertänyt ympäri Ikeaa. Pähkäillyt eri vaihtoehtojen välillä, tehnyt päätöksiä, kirjannut tiedot siihen pieneen paperinpalaan ja kerännyt kärryn täyteen pikkutavaraa. Viimein alkaa varasto. Otat sen isomman kärryn ja valmistaudut etsimään varsinaiset huonekalut hyllyistä. Aika helpottunut olo, kohta ollaan jo kassalla. Ja sitten... et löydäkään sitä pientä lappua, johon on merkattu hyllypaikat! ARGH! Voin kertoa että pieni epätoivo meinasi iskeä kun tajusin pudottaneeni sen lapun. Ei auttanut muu kuin juosta koko Ikea uudelleen läpi... *puuh* No, siitäkin selvittiin ja nyt olen tyytyväinen, kun kaikki on paikoillaan. Oikeastaan näyttää vieläkin paremmalta täällä kuin liikkeen mallisisustuksissa :)

Pari päivää enää synttäripippaloihin, olen ihan intona! Siitä on tosi kauan, kun viimeksi olen järjestänyt ihan kunnolla isot juhlat ja saanut kaikki rakkaat ihmiset yhteen paikkaan samaan aikaan. Oikeastaan viimeksi varmaan meidän häissä kolme vuotta sitten. Juhlien järjestäminen on kivaa ja tälläkin kertaa kieltäydyn ottamasta pahaa stressiä aiheesta. Mutta hyväää stressiä ja innostusta riittää sitäkin enemmän:) Kaikki sormet ja varpaat ristissä että olisi hyvä ilma, olisi NIIIN kiva pystyä olemaan ulkona...

6 kommenttia:

 1. Tullaan sit kuvaamaan seuraava katalogi teille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ;) Ei me nyt ihan koko talollista ostettu tavaraa, että katalogin kuvaaminen voi olla hankalaa. Mutta periaatteessa joo :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin se kyllä on :) olen tosi tyytyväinen löytöön.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!