tiistai 18. kesäkuuta 2013

Wanted: Sandals

Tarkoitukseni oli tehdä laajempikin alehimotuspostaus, mutta kävi niin hassusti että yhtä lukuunottamatta löysin jo ne pari juttua mitä alesta olin ajatellutkin katsoa. Oho. Kaupat olivatkin aloittaneet alet jo pari viikkoa ennen juhannusta. Vielä tekisi mieleni kuitenkin uusia sandaaleja.

LP16.6.

Kuvat: http://www.lovely-pepa.com/2013/06/brazilian-colors/

Paitsi että yllä oleva Alexandran asu on muutenkin aika ihana (ei sillä että itse osaisin ikinä pukeutua noin värikkäästi...), hänellä on myös jalassaan juuri sellaiset sandaalit joita itsekin himoitsen.

LP3
Matalat ja rennot, mutta kuitenkin sellaiset, joissa on "sitä jotain". Mieluiten jossain neutraalissa värissä. Nämä sandaalit ovat bloggaajan itse suunnittelemasta mallistosta, mutta koska minun pitää aina saada sovittaa kenkiä, en voi ruveta tilailemaan. Hmmm. Onkohan kukaan nähnyt kuvaukseen sopivia missään..? Stockalla kokeilin Rachel Zoen tosi makean näköisiä versioita, mutta ne eivät vain mallinsa puolesta sopineet jalkaani. Harmi.

Niistä muista löydöistä tulossa postausta kunhan saan järjestettyä kuvausolosuhteet otollisiksi :) Onko sinulla jotain tiettyjä alehankintoja tähtäimessä, tai jo tehtyjä hyviä löytöjä..?

2 kommenttia:

  1. Ostin just vastaavanlaiset Hennesiltä! Niitä oli ainakin tänään iltapäivällä vielä nettikaupassa ja puoleen hintaan eli 20 euroa (ovat silti nahkaa). Itse asiassa meni hiukka överiksi ja hankin netistä mustat jo aiemmin hankkimieni vaaleiden lisäksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas: kävin heti tilaamassa kotiin :) Periaatteessa en tosiaan osta netistä kenkiä, mutta hinta on niin edullinen ja kotimaan palautukset helppoja, että pitihän sitä kokeilla. Kiitos vinkistä :D

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!