lauantai 8. kesäkuuta 2013

Perjantain tunnelmia

Perjantai oli pitkä ja hauska päivä. Päivä sujui valmistelujen parissa ja illalla alkoivat juhlat. Lähtölaukaus iltaan ammuttiin Ahjossa, jossa olin itse ensimmäistä kertaa.

IMG_7402
Täytyy kiitellä: tunnelma oli tyylikäs mutta kuitenkin rento, ruoka herkullista sekä palvelu erinomaista. Voin siis suositella lämpimästi.

IMG_7403
Mainitsinko jo, että ruoka oli herkullista..?

IMG_7405
Olenkohan myös muistanut kertoa, miten paljon tykkään kaikesta mansikkaisesta? Tämän rakkauden ultimatehuipentuma on tietenkin marja itse.

IMG_7419

Vaikka puitteet ja tarjoilut olivat kohdillaan, niin tunnelman luomisessa tärkeintä osaa näyttelevät toki ihmiset. Ja jälleen oli mahtavaa todeta miten mielettömässä porukassa saan tehdä töitä!

Juhlakombo
Pukeutusmisongelman ratkaisin kuvassa olevista osasista koostuvalla asulla. Tuttuja elementtejä, hiukan eri tavalla yhdistettynä. (Illalla lämmittänyt bleiseri jäi kuvasta.) Varsinaista asukuvaa en (tietenkään...) ehtinyt ottaa ennen lähtöä ja palatessani oli yön pimein hetki, joten en jaksanut ruveta näkemään rakeisten kuvien takia ja väsyneenä kuvaamisen vaivaa. Olin kuitenkin tyytyväinen asuvalintaani.

Huomiseksi pitäisi jälleen miettiä juhlavaa mutta rentoa asustusta erään pikkumiehen ristiäisiin. Idea on jo, katsotaan toimiiko toteutus.

Lokoista viikonlopun jatkoa, minä siirryn seuraavaksi nauttimaan grilliherkuista :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!