maanantai 10. kesäkuuta 2013

Sunnuntain asut

Eilisen ristiäiset pidettiin ulkosalla.

IMG_7601
Pöydille oli tuotu ihania kesäkukkia.

IMG_7728

Sekä päivän päähenkilön että hänen äitinsä asut olivat Kainon käsialaa.

IMG_7600
Taivas oli hiukan harmaa, mutta onneksi ei ollut yhtä helteistä kuin viime viikkoina: ulkona oli oikein miellyttävä lämpötila. Ulkoristiäisissä en ole ennen ollutkaan, mutta konsepti toimi erittäin hyvin :)

IMG_7760

Minun päivän asuni, kärsimättömän miehen kuvaamana ;) Jalusta on vielä vanhalla kämpällä, joten viikon verran pitää improvisoida näiden asukuvien kanssa. Sitten pääsen taas itse säätämään.

hame/Mango, T-paita/Massimo Dutti, kengät, Pura Lopez, rannekoru/Aito Helsinki, Päivi Sohkanen

IMG_7747

Lähempää peilin kautta otettu kuva on hiukan suttuinen, mutta kankaiden tekstuurit erottuvat paremmin: pellavaa ja pitsiä siis.

Kivaa uutta viikkoa kaikille :)

2 kommenttia:

 1. Ihanat kengät!!! Ja toi hame on niin kaunis! Upea yhdistelmä kaiken kaikkiaan! :-) Pikkuisen kastemekko on myös erittäin kaunis!

  -Riikka (jonka google-tili ei toimi..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hame ja kengät oli molemmat viime kesän löytöjä: hametta epäröin ostaessa hiukan, koska en ole ennen oikein osannut käyttää kynähameita. Onneksi ostin, sillä tätä on tullut käytettyä tosi paljon ja se on edelleen ihana :) Kengät oli oikea superlöytö Zion alesta.

   Ja minusta tuo Kainon kastemekko on myös ihana: suvussa kulkeneessa perinnemekossa on tietysti oma tunnelmansa, mutta minusta tuo neulemekko oli todella kaunis. Siinä on jotain erityistä kun se on niin poikkeuksellinen.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!