keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Stripes Ahoy and Summery Stuff

Aiaiai mikä ihana kesäpäivä taas tänään: kävin hammaslääkärissä (yök, mutta hengissä ollaan...), puuhailin hiukan lisää tavaroita paikoilleen, jonka jälkeen otin ensimmäiset torkut omassa pihassa! Oi autuutta :) Narulla hiljakseen heiluvat pyykit tuoksuvat kesältä.... Ahhh. Ei oikein vieläkään tajua että täältä ei nyt enää tarvitse lähteä minnekään, vaan että me asutaan täällä.

IMG_7888
Lupasin kuvia tekemistäni alelöydöistä ja kuvasinkin aarteeni ulkona :) Katselin alerekkejä raidat mielessäni, haussa oli mekko. Jotenkin siinä kuitenkin kävi niin, että ennen mekkoa mukaan tarttui Stockalta Tommy Hilfigerin rento raitapaita. 

IMG_7904
Mekko löytyi kuitenkin heti toisesta pysähdyspaikasta, eli Lindexiltä Holly&Whyte -mallistosta. Puuvillaneulosta oleva mekko on hiukan siistimpi kuin ihan pelkkä trikooversio ja pituuttakin on tarpeeksi minun makuuni -tykkään ihan hurjasti :)

IMG_7915
Meillä grillataan nykyään oikeastaan joka päivä. Tai siis mies grillaa... tänään se kyllä uhkaili, että pakko-opettaa minutkin hommaan juhannuksena. Saas nähdä... Tänään kuitenkin sain vielä miehen grillaaman hampparin. Nams. Palan painikkeeksi kotona tehtyä Ginger Ale -limsaa. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan makua, jos jonkun muunkin kotoa löytyy Soda Stream. Ihan meidän lempparia :)

Nyt on maha pullollaan ja pitäisi vielä jaksaa hiukan liikuttaa koiria. Onneksi näissä lämpötiloissa koiratkaan ei jaksa kovin pitkälle, vaikka pidemmät lenkit tehdäänkin kesällä ihan tarkoituksella aika myöhään illalla, jotta olisi edes vähän viileämpää.

IMG_7882
Viimeiset ale -löydöt koostuvat yhdestä tarpeellisesta hankinnasta (Sally Hansenin Diamond Flash -pikakuivattaja/päällyslakkaa on nyt kulunut pullollinen ja minusta hinta/laatusuhde on erinomainen) ja yhdestä ihanuudesta: Chanelin Ombre Essentielle -luomiväri sävyssä 93 Complice. Sävy on juuri sellainen helppo väri, jota itse käytän jokapäiväisessä meikissä (jos jaksan arkena silmämeikkiä laittaa): neutraali beige pienellä kimalluksella. Pieni kimallus avaa ja virkistää mielestäni katsetta tosi kivasti ja vaikka väri ei ole voimakas, tekee ilmeestä heti huolitellumman. Vielä en ole ehtinyt testata, mutta innolla testailen myös sen vuoksi, että Chanelin luomivärien laatua on kehuttu kovasti - itselleni tämä on ensimmäinen luomivärikokeilu merkiltä.

Sellaisia juttuja tänään. Nyt vielä lenkille nappaamaan illan viimeiset auringonsäteet ennen kuin voin hyvällä omallatunnolla uppoutua tallentamaani Beck -uusintaan :) 

2 kommenttia:

  1. Kivoja alelöytöjä! Ja nam, mikä burgeri! Tulee oikein nälkä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen itsekin tyytyväinen :) Olen aika huono penkoja, joten on aina iso ihme jos löydän aleaikaan jotain oikeasti alennettua... Hamppari oli aivan superhyvää kyllä :D

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!