tiistai 11. kesäkuuta 2013

Lempparituoksua pullosta

Yksi maailman parhaista tuoksuista on puhtaan pyykin tuoksu. Clean -merkki myy sitä tuoksua myös (eau de) parfyyminä.

IMG_7578
Cleanilla on monta vastaavalla idealla olevaa tuoksua, mutta minun tarkka tuoksunenäni rakastaa niistä tätä yhtä. Yksi niistä muista on nimenltään "Fresh laundry", mutta minusta puhdas pyykki tuoksuu kuitenkin juuri tältä: lämpimältä puuvillalta. 

Kävin lauantaina ennen maalle paluutani vielä Kicksissä, joka ilokseni myy edelleen isompaa 60 ml:n kokoa näistä Clean -tuoksuista; Sokoksesta ja Stockasta en hetkeen ole löytänyt kuin 30 ml:n kokoisessa pullossa, joka on sen verran pieni, että tuoksu loppuu ärsyttävän nopeasti. (Lisäksi klubitarjous -20% yhdestä tuoksusta osui sopivasti yhteen vanhan pullon pohjan uhkaavan lähestymisen kanssa...)

Clean on nyt parin vuoden ajan toiminut arkituoksunani: juhliin laitan usein jotain vähän vahvempaa. Olen tuoksujen suhteen superkranttu, enkä juuri vaihtele käyttämääni tuoksua. Aiemmin omistin yleensä vain yhden tuoksun (viimeksi Ralph Laurenin Romance), jota käytin arjesta juhlaan. Cleaniin tutustuttuani siitä tuli kuitenkin välittömästi arkituoksuni. Juhlissa minulla on nykyään useimmiten Diorin Miss Dior Chérie:tä, joka on melkeinpä Cleanin vastakohta -voimakas ja makeahko tuoksu, joka kuitenkin sopii juhlallisempiin tilaisuuksiin.

Minkälaisia tuoksusuosikkeja teiltä löytyy?

2 kommenttia:

 1. Ihanaa! Täältä löytyi toinen harras Clean/Warm Cotton -fani! Minulla on näitä Clean:n tuoksuja 3 vakikäytössä eli ehdoton nr.1 tuo Warm Cotton ja vaihdellen sitten Fresh Laundry tai Shower Fresh. Olen samaa mieltä tuosta kanssasi eli tuo Cotton tuoksuu oikeasti sellaiselta kesäauringon kuivaamalta lakanalta..nuuh! Tulee ihan lapsuuden mummolakesät mieleen :)

  Pari muutakin suosikkia toki repertuaaristani löytyy, EdP:na molemmat eli Estee Lauder: White Linen (lakanalinjalla mennään) jonka löysin Jenkeissä asuessani 90-luvulla ja toinen vakkari on Issey Miyake: L'eau de Issey. Molemmat noista tuoksuista on siitä jänniä, ettei alkutuoksu ole kovin kummoinen vaan vasta tuoksun kehittyessä löytyy se "juttu". Eivät ole mitään kovin vahvoja kumpikaan eli sopivat päiväkäyttöön. Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tuota Estee Lauderin White Linenia onkin pitänyt käydä tuoksuttelemassa: olen kyllä kuullut siitä, mutta en tiedä miltä se tuoksuu. Nimen perusteella odottaisin kyllä tykkääväni :) Hauskaa loppuviikkoa myös sulle!

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!