lauantai 22. kesäkuuta 2013

Kesäisiä asuja

Tässä vielä muutama inspiskuva viime viikoilta muiden bloggaajien tonteilta: lähinnä siksi että viime aikoina olen enemmän inspiroitunut muiden pukeutumisesta kuin pukeutunut itse. Oma pukeutuminen koostuu tällä hetkellä useimmiten musta toppi + collarit (säästä riippuen pidemmillä tai lyhyemmillä lahkeilla) -linjasta, sillä päivät ovat kuluneet vielä tavaroiden purku- ja siivoushommissa. Nyt tosin alkaa olla melko valmista: huomenna tehdään Ikea -reissu, jonka jälkeen loputkin romppeet on mahdollista saada paikoilleen. Myös projekti "ruokailuryhmän tuunaus" alkaa olla loppusuoralla. Eipä silti, viikonlopun juhliin mennessä saakin olla valmista.

DID10.6.

Kuva: http://www.damselindior.com/2013/06/sweet-home-chicago-2/

Ensimmäisenä, edellisen inspispostauksen tavoin, tämänhetkinen supersuosikkini Damsel in Diorin Jacey. Täydellinen yhdistelmä rentoa ja tyylikästä.

IL17.6.'

Kuva: http://www.theivorylane.com/2013/06/the-perfect-tee.html

Tässä asussa huomioni kiinnittyi ennen kaikkea värien käyttöön ja tuohon makeaan siniseen clutchiin. Esimerkiksi tuollaisista kengistä en mitenkään erityisesti tykkää, mutta kokonaisuus kuitenkin toimii. Värien lisäksi mittasuhteet ovat kivat ja pidän hieman A -linjaisesta hameen mallistakin paljon.


IL14.6.


Saman bloggaajan toinen ihana kokonaisuus. Ivory Lane on itselleni melko uusi blogituttavuus, johon törmäsin jossain lukemassani blogissa. Olen kovasti inspiroitunut bloggaaja Emilyn tyylistä viime aikoina.

CC17.6.

Kuva: http://cupcakesandcashmere.com/red-stripe/

Cupcakes and Cashmere -blogin Emily. Tätä kuvaa minun piti katsoa muutamaan kertaan ennenkuin kykenin päätäämään tykkäänkö vai en. Päädyin siihen, että tykkään kovasti. Vähän erilainen kuin raitamekot yleensä.

LP20.6.

Kuva: http://www.lovely-pepa.com/2013/06/another-green-shirt/

Lopuksi vielä astetta edgymmissä tunnelmissa kulkeva Lovely Pepa -blogin Alexandra. Minusta tässä kuvassa on kivaa asennetta. Ja tietysti look kohdillaan. Jotenkin sellainen loppukesän tunnelma tosin, vaikka kesä onkin nyt vasta aluillaan. Pitäisi varmaan opetella käyttämään tuota silmän sisärajausta, tekee upean terävän katseen. 

Tällaisia tällä kertaa. Täällä jatkuu juhannuksen vietto: ensi viikolla saan toivon mukaan kuvaussopen pystytettyä jonnekin ja muutama kotoa poistumista vaativa menokin on tiedossa, joten on syytä miettiä pukeutumistakin taas hiukan. Yritän saada niitä kuvia.

Ja tietysti juhlasuunnitelmia on mielessä: sekä tarjoilujen että koristelujen suhteen on vielä hiukan pohdittavaa. Ihan pelkällä kakulla ja skumpalla ei koko päivää pärjää, vaikka melkein kyllä ;)

Lokoisaa kesäpäivän jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Heii... näistä blogeista pari oli mulle uutta. Pidin varsinkin Lovely Pepa -blogista. Musta espanjalaisilla on ihanan rennon tyylikäs ja sopivan värikäs pukeutumistyyli, joten ei ihme, että ihastuin bloggaajan tyyliin, hih. Pitääkin seurata tuota blogia jatkossakin. Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas kiva että osui joku sinulle uusi tuttavuus mukaan :) Olen samaa mieltä tuosta espanjalaisten tyylistä: vaikka oma tyylini on erilainen ja monikaan esimerkiksi Alexandran asuista ei ole sellaisia, että pukeutuisin niihin ihan juuri sellaisenaan, niin monesti niistä saa kuitenkin vinkkejä myös omiin asuihin. Ja niissä on kivan rento tunnelma -sellaisen tavoittaminen olisi kyllä aika makeeta :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!