sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Snaps from the Weekend

Viime viikon vietin vielä pääkaupunkiseudulla työasioissa.

keilaus
Perjantaina juhlittiin työporukan kesken kevään rankan työrupeaman päättymistä. Yhtä juhlaa tämä työnteko viime aikoina ;) Tällä kertaa oltiin rennoissa tunnelmissa: keilausta, pizzaa ja yhdessäoloa. Oli ihan superkiva ilta!

lauantai
Lauantaina oli viimeinen muuttopäivä: Ystäväpariskunta tuli käymään ja hakemaan meidän vanhat keittiökalusteet parvekkeelleen. Ehdimme kahvittelemaan hetken, ennen kuin palautimme avaimet vanhasta kämpästä ja lähdimme viimeinen muuttokuorma kyydissämme kohti maaseutua ja uutta kotia. 

Kotona pieni déjà vu -ilmiö: meillä on ennenkin näyttänyt tältä. Ja enkö juuri ennen työkeikalle lähtemistä siivonnut nuo laatikot tuosta olohuoneen lattialta..? Vanhassa kodissa piti olla enää ihan vähän jotain sälää... *huokaus* No, tässä kaatosateessa ei paljon muuta tekemistä olisikaan kuin purkaa muuttolaatikoita ;) 

Onnelliset, mutta hiukan haikeat fiilikset: tästä lähtien pääkaupunkiseudulle mennään enää käymään, ei kotiin. Mutta uusi koti on ihana ja lähinnä olen iloinen siitä, että ihan hetkeen täältä ei tarvitse lähteä yhtään minnekään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!