sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Huiveja

Tammikuun Elle ennustaa vuoden 2012 trendiksi huivit, Dolce&Gabbanan viimeisen kevätmalliston innoittamana. Aloin pohtimaan omaa suhdettani huiveihin. Olen aina pitänyt huiveista, mutta vasta viimeisen parin vuoden aikana olen oppinut käyttämään niitä. Mitään "100 tapaa sitoa huivi"- tutorialia en osaa tehdä. Olen kuitenkin huomannut, että huivi on helppo ja hauska tapa luoda vaihtelua muutoin lähinnä mustista, valkoisista, harmaista ja muista neutraaleista väreistä koostuviin asuihini. Kuvissa muutamia suosikkejani.

Huivit ylhäältä alas: Gina Tricot, Pieces, Pieces, H&M, Pieces
(Mangon) Edit: Gina Tricot:n tähtikuvioinen huivi on uusin lisä kokoelmaani, tämän syksyn tähtihuumassa hankittu. Piecesin sinisävyinen huivi on vuoden takaa ja ollut ahkerassa käytössä.


H&M:n oranssin ja pinkin värinen huivi hurmasi minut kirkkailla väreillään. Piecesin pallohuivi löytyi kesän alennusmyynnistä ja sopii erityisen hyvin mustan ja valkoisen pariksi. Näitä kuvia ottaessani tajusin miten moni suosikkihuiveistani on Piecesin. Olin yllättynyt havainnosta, sillä nykyään löydän Vero Modasta tai Vilasta enää melko harvoin mitään ostettavaa: asustepuolella vierailen näköjään kuitenkin melko ahkerasti.

Tämä köyliöläisen Kainon ihana merinovillainen (tuubihuivi) edit: lenkkihuivi löytyi joulupaketista. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä.
Myös tämä unelmanpehmeä kashmirhuivi oli joululahja. Ilmeisesti joulupukki uskoi minun olleen viluinen viime talvena, koska sain ennätysmäärän erilaisia ihania, villaisen pehmeitä paketteja.

Edit: Huomasin virheeni tuon tähtihuivin kanssa vasta viime yönä. Hassu juttu miten mieli toimii: löysin marraskuussa Barcelonan reissulla aivan ihanan tähtihuivin Mangosta, mutta en jonkun hölmöyspuuskan vuoksi ostanut sitä. Suomen Mangosta sitä ei tietenkään sitten löytynyt, mutta Gina Tricot:sta löysin tuon hiukan vastaavan. Mutta mielessäni Mango ja tähtihuivi oli näköjään jo tiukasti paritettu yhteen ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!