tiistai 24. tammikuuta 2012

Spring Inspiration from H&M

Sain tänään postissa H&M:n Season Favourites 2012- kuvaston. En innostunut H&M:n uudesta Versace Cruise- mallistosta, mutta tässä kuvastossa oli ihanan kesäisiä ja raikkaita, seilorivaikutteisia ja -väritteisiä asukokonaisuuksia.Kuvat: www.hm.com ja kuvastosta ottamani kuvat


Tuo raitapaidasta, konjakin värisestä laukusta ja raikkaan vihreistä ballerinoista koostuva asu on ihana. Omasta kaapistani voisi löytyä aineksen saman tyyliseen asuun, mustavalkoisena tosin. Ja ballerinat minulta puuttuvat: minulla on sen verran oudot jalat (pitkät ja kapeat), että minun on melko helppo ostaa korkokenkiä, mutta ballerinoja lähes mahdoton. Löysin yhdet sopivat vuosia sitten, jotka olen nyttemmin käyttänyt niin puhki, ettei suutari saa niitä enää korjattua. Kaksi kesää olen etsinyt uusia, mutta en ole löytänyt. Tänä kesänä aloitan etsinnän uudella tarmolla... Mutta voisin yrittää saada copycatin tuosta asusta kuvattua tässä lähiaikoina.

Samoin tuo sininen, valkopilkullinen paita näyttää tosi houkuttelevalta. Miten se onkin, että aina kesän lähestyessä tuo sinipunavalkoinen värimaailma alkaa kiinnostamaan..?
Kuvat: www.hm.com ja kuvastosta ottamani kuvat


Baltsujen lisäksi uusi perusbleiseri olisi tarpeen ensi kesäksi. Minulla on muutama "virallinen" bleiseri, mutta tuollainen hiukan rennompi, puuvillainen puuttuu tällä hetkellä. Tuossa H&M:n versiossa on hauska vuori. Ja yhdistettynä paljettipaitaan, farkkuihin ja mataliin kenkiin: ihanan raikas arkiyhdistelmä! Samoin tuo punainen tunika. Yksinkertaisen kaunista. 

Nappilookit Hennesiltä tällä kertaa, sanoisin :)

2 kommenttia:

  1. Hennesin kuvasto oli kyllä taas pullollaan niin upeita tuotteita, että eihän tässä malta kesää odottaa enää millään! :DD

    curiousnoora.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin:)!