keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Olipa kerran...

Ceramic Watches

...Chanelin J12 Ceramic watch. En muista enää milloin näin tuon kaunottaren ensimmäisen kerran, mutta se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Olen vuosia käyttänyt leveällä nahkarannekkeella varustettuja kelloja, mutta tuon kohtaamisen jälkeen en ole voinut ajatella muuta kuin valkoisia keraamisia kelloja. Paitsi ehkä vähän myös mustia- vai mitä sanotte noista Radon ihanuuksista? 

Pidän kyllä myös niistä Michael Korsin hopean ja kullan värisistä kelloista, joita tuntuu roikkuvan tällä hetkellä vähän jokaisen suomalaisen bloggaajan ranteessa. Keraamisten kellojen ja tuon J12- mallin hetki kansainvälisen trendin huipulla taisi oikeastaan varsinaisesti jo mennä ohi, mutta minä rakastuin. Tällä hetkellä himotuslistani kärkipaikasta kilpailevat kaksi sveitsiläistä kaunotarta: valkoinen D-Star ja musta True. Löytyykö muita keraamisiin hullaantuneita?


2 kommenttia:

 1. Itselläni on juuri tuo kuvan versio J12:sta. Mies oli ostamassa minulle versiota, jossa oli numeroiden tilalla timantit, mutta mustat numerot tekivät kellosta paljon särmemmän näköisen, joten pidin enemmän siitä.
  Se on nyt ollut rsnteessani 3-4 vuotta, enkä ole kyllästynyt - tosin vuorottelen kyllä muutamien muiden kellojen kanssa.
  Suosittelen!

  VastaaPoista
 2. Tykkään myös itse paljon enemmän nimenomaan tuosta timantittomasta versiosta. Tosin en oikein muutenkaan osaa käyttää timantteja: en halunnut niitä vihkisormukseenikaan. Ja samasta syystä myös Radon kelloista kuvissa nuo kivettömät.
  Kiva kuulla, että J12 on toiminut hyvin myös käytännössä.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin:)!