perjantai 27. tammikuuta 2012

Inspiraationa H&M

Muutama päivä sitten kirjoitin inspiroituneeni H&M:n Season Favourites 2012- kuvastosta. Innostuin etenkin yhdestä kuvasta ja tajusin, että omasta kaapistani löytyy jo ainekset hyvin saman tyyppiseen lookiin. 


Vasen kuva siis H&M:n kuvastosta, oikeassa kuvassa minulla: paita/ Filippa K, housut/ Fransa, kengät/ Dumond, Laukku/ Mulberry, Vyö/ Benetton, Rannekoru/ Ideakoru, Kello/DKNY.

Hiukan tuo luminen maisema hillitsee keväisiä fiiliksiä, mutta ei liikaa ;) Tavallaanhan tämä meni nyt väärin: yleensä copycatit tehdään kalliimmista asuista halvempien merkkien vaatteilla. H&M on jo valmiiksi todella edullinen, mutta tässä pointtina olikin löytämisen ilo omasta vaatekaapista- ja siis nollalla eurolla;) Yritin tuoda asuuni hiukan väriä tuolla vyöllä, mutta tässä kuvassa ei harmi kyllä edes näy vyön vaaleanvihreät raidat. Bongasin muuten pari päivää sitten GT:ltä hauskoja kolmen vyön paketteja: yhdessä paketissa oli siis kolme eriväristä, ohutta vyötä. En muista kaikkia värivaihtoehtoja, mutta yhdessä oli ainakin punainen ja oranssi: niistä kumpi tahansa olisi aivan erinomainen piristämään tuota, muutoin mustavalkoista, asuani. Pitää ehkä käydä hakemassa kesää silmällä pitäen. Nuo H&M:n vihreät baltsut on kyllä myös niin ihanan pirteän väriset... 

Mitäs sanotte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!