keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Oh color, where art thou..?

Viikonloppuna jo kirjoitin värinnälästäni, joka tuntuu päivä päivältä vain yltyvän. Tänään kävin hiukan kaupoissa kiertelemässä ja etsimässä jotain päälle pantavaa, esimerkiksi mekkoa, pariin tilaisuuteen, jotka on tässä kuukauden sisällä tulossa. Jotain uutta olisi kiva saada. Ja miksi oi MIKSI kaupat on täynnä pelkkiä mustia, harmaita ja korkeintaan valkoisia vaatteita..? Juuri nyt, kun kerrankin haluan väriä? Käykö kellekään muulle koskaan näin, että juuri sitä mitä haluaa ei ole koskaan saatavilla silloin kun sitä haluaa (vaikka muuten tuntuu olevan kaupat täynnä ko.vaatetta/väriä/mallia jne)? Mulle käy todella usein. Esimerkiksi häihini pari vuotta sitten olisin halunnut hopeiset kengät. Ajattelin, että helppo nakki: menen naimisiin helmikuussa, joten pikkujouluaikaan loka/marraskuussa alkaa kauppoihin virtaamaan erilaisia metallinhohtoisia kenkiä ja niistä vain valitsen parhaat päältä. Vaan ei: juuri sinä syksynä metallivärejä ei tullut, ainoastaan mustaa, mustaa ja mustaa. Kauniit, simppelit, helmiäisvalkoiset sitten löysin- ja eihän niitä sieltä helman alta juurikaan edes näkynyt. Mutta kuitenkin. Argh.

Nyt siis etsin värikkäitä asioita: joko mekkoa tai toppia/asusteita olemassa olevia tummia kokonaisuuksia piristämään. Lisäksi halusin tällä kertaa hiukan tyköistuvamman mallin: "laatikkomekkoja" minulla on jo useampia ja olen hiukan kyllästynyt niihin, joten halusin jotain muuta. AINOA silmääni miellyttävä malli oli alla oleva Selected Femmen musta ja laatikkomallinen silkkimekko. Kuva: www.olivierbonas.com

Saahan tuon vyöllä kurottua paremmin muotoon, se laskeutui kauniisti ja silkki tuntui iholla taivaalliselta. Kirkkailla asusteilla siihen saataisiin pirteyttä. Mutta yläosa on silti löysän muodoton, koska se on sellaiseksi tarkoitettu. Jotenkin minusta tuntuu, että tämä on jo nähty, vai mitä..?

Päädyin kuitenkin ostamaan edc:n mustan topin. Sellaista olin tosin jo etsinytkin kaveriksi omistamilleni puolihameelle ja bolerolle, jotka tosin molemmat ovat myös mustia. Täytyy siis tehdä uusi isku kauppoihin vielä loppuviikosta. Värikkäät sukkahousut ja kengät/laukku/koru tähän yhdistelmään olisi vähintään löydettävä aika pian, sillä ensimmäiseen tilaisuuten on enää kaksi viikkoa.Kuvassa siis ostamani edc:n toppi: edestä pitsiä ja takaa trikoota. Se on juuri oikealla tavalla tyköistuva tullakseen leveähelmaisen ja lyhyen hameen sekä lyhyen, blazer-tyylisen boleron kaveriksi. Hame ja bolero ovat molemmat kiiltävää "satiinia", joten topin mattaisuus on myös plussaa. Toppi on kuitenkin sen verran siisti, että jos loppuillasta tekee mieli, voi boleron riisua.

Haaveilen edelleen myös siitä mekosta. Niihin pariin muuhun tulossa olevaan tapahtumaan saattaisi ehtiä myös joku tilaus; ehkä pitää käydä läpi myös nettikauppojen tarjonta. Jos mahdollista, ostaisin kuitenkin mieluummin kaupasta, jossa pääseen sovittamaan tuotetta, tunnustelemaan materiaalia ihoa vasten ja varmistamaan, että se istuu oikein päällä. 

Tämä ei jää tähän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!