perjantai 20. tammikuuta 2012

Terveisiä lumen keskeltä!

Tällä kertaa minut ajoi tuiskuun mekon metsästyksen sijasta kaksi nelijalkaista perheenjäsentämme. Let me tell you: kyllä saadaan haastetta tavalliseen iltalenkkiin, jos se suoritetaan auraamattomalla pyörätiellä lumisateessa. Tai siis minä saan: koirien menoa ei tuntunut haittaavan.En tiedä muiden koirista, mutta nämä kaksi ovat ihan pähkinöinä aina kun tulee vähänkin lunta (ja/tai pakkasta). Minkäköhän hiiren perässä tuohonkin kinokseen piti molempien tunkea..?

Aiemmin tänään kävin hyvän ystäväni luona kahvilla ja sain mukaani kasan DVD:itä ja lehtiä lainaksi.

Taidanpa linnoittautua loppuillaksi sohvannurkkaan:) Hauskaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

 1. Mitkäs koirulit tossa onkaan kuvassa? Ei näy kuin hännät vaan....meidän chihut tekee samaa, mutta hankeen ei mennä ennen kuin on vaatetta päällä! ;)

  http://bagsbootsandbeyond.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on meidän huskytytöt :) Ne ei palttoota kaipaa, mitä enemmän lunta ja pakkasta sen parempi! Olenkin kyllä monesti miettinyt pienten koirien omistajia, kun on paljon lunta: on varmaan vaikea löytää pissapaikkaa hangesta jos meinaa upota koko koiruus ;) Pieni koira on tietysti myös kevyempi, joten ehkä se tasapainottaa. No, hauskaa aikaa tuntuu olevan luminen talvi monelle koiralle kuitenkin :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!