sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Loput ostokset

Maanantain kenkäostosreissulla pistäydyin pikapikaa myös muutamassa muussa kaupassa, joista etsin lähinnä jotain kivoja asustejuttuja kevääksi. Ja löytyihän niitä.

GT:stä löytyi tämä kullanvärinen sulkakoru. Tykkään sekä kullan- että hopeanvärisistä koruista, mutta jostain syystä, vaikka kaupat ovat olleet niitä pullollaan jo muutaman vuoden, tuntuu olevan hankalampaa löytää sellaisia "kultaisia" koruja, jotka haluaisin omakseni. Tämä hauska sulkakoru on varmasti ensi kesän hitti :)

Tuosta Vero Modassa tehdystä rusettivyölöydöstä olen erityisen iloinen, koska olen yrittänyt etsiä riittävän lyhyttä rusettivyötä jo hetken aikaa: rusettivöitä on kyllä näkynyt, mutta ne ovat olleet lantiomittaisia kaikki. Vyö lantiolla on taas tulossa, mutta tuollaista rusettivyötä en osaa omalle lantiolleni vielä ainakaan kuvitella. Tämä on siis riittävän lyhyt vyötärölle ja juuri täydellinen erilaisten mekkojen ja neuletakkien kanssa käytettäväksi.

Noiden sukkahousujen kanssa taisin hiukan innostua. Kaupassa olin aivan varma, että en mitenkään voi elää ilman niitä ja suunnittelin mm. noiden mintunväristen käyttämistä Siren-mekkoni mustan puolen kanssa. Kotona tajusin, että Sirenin mustaltakin puolelta vilkkuu oranssi sisus, johon tuo minttu saattaa olla hiukan erikoinen yhdistelmä....pinkkejä saattaisin pystyä käyttämään lyhyen mustan hameeni kanssa, siinä on jopa pinkki vyötärökaitale. Jos saan itseni vakuutettua, kun nuo ovat oikeasti päällä... saas siis nähdä. Teoriassa aivan ihanat mustien asujen piristäjät, mutta noinkohan niitä tulee oikeasti käytettyä...lupaan ainakin yrittää kuitenkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!