perjantai 6. tammikuuta 2012

My trusted basics

Jatkaakseni eilistä teemaa: ajattelin esitellä muutamia muitakin jo vuosia käytössäni kestäneitä luottovaatteitani ja -asusteitani.


Mulberry Bayswater: laukku, josta haaveilin vuosia ja joka on nyt ollut käytössäni lähes päivittäin neljä vuotta. Laadukas nahka kuluu kauniisti ja ennustan laukun kestävän minulla vielä kauan.

Louis Vuittonin lompakko on kulkenut mukanani vieläkin kauemmin, melkein kuusi vuotta. Se on aina ihan liian täynnä, mutta vieläkään siinä ei näy juuri mitään merkkejä kulumisesta. LV:n canvas onkin ainoa ”keinonahka”, jonka hyväksyn. Tästäkään en ole luopumassa vielä pitkään aikaan.


Dolce&Gabbanan avokkaat löysin alennusmyynnistä Milanosta vuonna 2008. Ne ovat jalassa yhtä mukavat kuin tossut ja ovat kestäneet käytössä hyvin: korkolaput on vaihdettu kerran. Klassisen mallinsa ansiosta olen käyttänyt niitä niin juhlissa kuin töissäkin. Pure perfection.

Selected femmen täydellisen pehmeä nahkatakki ja By Malene Birgerin huivi ovat olleet lyömätön, joskin värinsä vuoksi minun kaapissani myös varsin yllättävä, kevätyhdistelmä jo parin vuoden ajan.

Listalle kuuluisi ehdottomasti vielä Andiatan musta jakkupuku, mutta siitä oli täysin mahdoton ottaa minkäänlaista järkevää kuvaa ilman, että pukisin sen päälleni. Korjaan asian myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!