tiistai 31. tammikuuta 2012

My Hunter Boots Are Home!

En ole pitkään aikaan tilaillut mitään kotiin, joten olin jo melkein unohtanut miten kivaa on hakea postista odotettu paketti. Tänään sieltä löytyi viikko sitten tilaamani Hunter-saappaat!
Laatikko oli matkalla hiukan ruttaantunut, mutta onneksi sisältö oli kunnossa :)
Saappaat ovat aivan sikamakeat, juuri sellaiset kuin kuvittelinkin! Ja kokokin osui onneksi oikeaan.Asukuvia näiden kaunotarten kanssa joudutte kyllä hiukan odottamaan: näillä pakkasilla ei kumisaappaita tarvita. Pakkasin siis saappaat takaisin laatikkoon odottamaan kevättä ja lumien sulamista. Olisi tietysti kiva päästä käyttämään näitä saman tien, mutta olen silti erittäin tyytyväinen siihen, että ostos tuli tehtyä nyt. Sain ne hyvään hintaan ja tyylikkäät saappaat toivon mukaan poistavat vastaisuudessa houkutuksen käyttää nahkasaappaita liian märällä kelillä. 

Country Attire- nettikauppa toimi erittäin hyvin. Tämä oli ensimmäinen tilaukseni kyseiseen kauppaan eikä minun tarvinnut olla yhteydessä asiakaspalveluun, mutta toimitus oli ripeä ja tavara sitä mitä pitkin, joten ainakin varovaisesti voin suositella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!