maanantai 30. tammikuuta 2012

Office Look Inspired by the Good Wife

Ajattelin maanantain ja alkaneen työviikon kunniaksi postailla minua kovasti inspiroineesta työlookista: kyseessä on Good Wife-sarjan jaksossa 20 (esitettiin Suomessa muutama viikko sitten) Alicia Florrickin päällä nähty jakkupuku.
Kuvat: screeshot ruutu.fi ja www.nytimes.com

Sarjassahan Julianna Marguliesin esittämä Alicia Florrick työskentelee asianajajana ja hänen pukunsa ovat usein todella konservatiivisia. Tässä asussa huomioni kiinnitti kuitenkin tuo mieletön biker-tyylinen jakku, joka luo kokonaisuudesta jotain enemmän kuin vain perinteisen jakkupuvun. Jakku on tavallaan rento, mutta kokonaisuus silti riittävän konservatiivinen oikeastaan mihin tahansa työpaikkaan. 

Törmäsin alla olevaan jakkuun Selected Femmen myymälässä. Jakku oli niin saman tyylinen Alician jakun kanssa, että innostuin miettimään miten siitä yhdistelisi ihan perinteisen kotelomekon kanssa samaa henkeä omaavan kokonaisuuden. 
work look

Selectedin nettisivun mukaan jakkua on saatavilla kollaasissa olevissa kahdessa värissä. Alicialla on sarjassa yhtä ja samaa väriä koko asu ja sama olisi tietysti helppo toteuttaa tuolla mustalla. Koska se olisi kuitenkin aika synkkä, voisi mustaan tuoda väriä esimerkiksi kengillä, jonka lisäksi itse yhdistäisin ainakin kuvan kotelomekkoon hiukan näyttävämmän kaulakorun. Lisäksi jakun lyhyt hiha on aivan täydellinen upeiden rannekorujen esittelyyn! Myös tuo kanervan värinen versio toimisi mustan kotelomekon kanssa- aivan samaa sävyä oleva mekko täsmälleen Alician asua vastaavan lookin luomiseen saattaisi olla melko haasteellista löytää. Toisena vaihtoehtona kanerva sopisi loistavasti yhteen esimerkiksi nuden mekon kanssa. Nuo Nellyn niittipiikkarit olivat värinsä puolesta niin sopivat, että en malttanut olla laittamatta niitä kollaasiin: ne toimisivat hyvin esimerkiksi muutettaessa toimistolook after work-tilaisuuteen sopivaksi.

Samaa henkeä olevan asun saisi jakun kanssa koottua kotelomekon sijaan myös vaikka kynähameesta ja topista. Kannustankin käyttämään mielikuvitusta ja pohtimaan, mitä mahdollisesti tyyliin sopivaa omasta kaapista jo löytyy:)

Inspiroidutteko te usein siitä, mitä näette esimerkiksi tv-sarjoissa? Sinkkuelämää ja Gossip Girl lienevät ainakin sellaisia sarjoja aika monelle, mutta löytyykö muitakin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!