keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Päivän asu

Hui, melkein kaksi viikkoa päästiin blogia eteenpäin ennen kuin saatte ensimmäisen päivän asu- postauksen. Pahoitteluni: näitä on tarkoitus tulla lisää, enemmän ja useammin, mutta valon vähäisyys on tuottanut yllättävän suuria ongelmia kuvausten kanssa- osin koska kuvaan pokkarilla. Tässä tämä kuitenkin tulee:)Neule: Marc O'Polo, Toppi: Filippa K, Legginsit: ostettu Riikasta, Saappaat: Vagabond, Silmälasit: Versace, Kaulakoru: Accessorize, Kamera: Canon SX210 IS


Ranteessa: 2 Nomination classic- rannekorua ja jostain kultasepänliikkestä hankittu, merkitön hopeinen sydänkoru. Olen myöhäisherännäinen noiden Nomination-juttujen kamssa. Ensin ne olivat minusta aivan käsittämättömän rumia, enkä voinut millään käsittää miksi joku haluaisi ostaa niitä. Tätä vaihetta kesti useamman vuoden, kunnes yhtäkkiä reilu vuosi sitten huomasinkin pitäväni niistä. Kesällä sain toisen lahjaksi ja muutama kuukausi sitten ostin itselleni toisen. Parhaimmillaan nämä ovat mielestäni ehdottomasti juuri noin kasoissa ja itse yhdistän ne aina vähintään yhteen muuhun koruun, usein  tuohon kuvassa näkyvään.

4 kommenttia:

 1. Tyyliniekka Torpparinmäestä11. tammikuuta 2012 klo 22.39

  Hieno blogi! Koska se laajenee miesten muotiin?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tyyliniekka! Koska nyt paljastui, että blogilla on myös miesseuraajia, tai ainakin miesten muodista kiinnostuneita, niin pitää katsoa keksisinkö jotain teillekin jossain vaiheessa. Pääpaino tulee kyllä jatkossakin olemaan naisten muodissa:)

  VastaaPoista
 3. Tyyliniekka Torpparinmäestä12. tammikuuta 2012 klo 22.32

  Kiitos, jään odottamaan mielenkiinnolla. Esimerkiksi ranskalaisten kalvosinnappien vertailu olisi kiintoisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) ranskalaisten kalvosinnappien vertailu on kyllä hiukan out of my comfort zone, mutta katsotaan...

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!