maanantai 23. tammikuuta 2012

Shoes!

Ääntenlaskennan seuraamisen lomassa selailin eilen illalla netistä erilaisia kenkiä uuden mekkoni kaveriksi. Tarvitsisin kengät jo ensi viikolla, joten katselin vain sellaisten kauppojen sivuja, joista voisin viikolla käydä hakemassa ne heti kotiin.

Löysin pari sopivaa ehdokasta:
Kenkäfriikin sivuilta Pura Lopezin mustat lakeriavokkaat ja Stockmannin verkkokaupasta Michael Korsin sandaalit. Noi Michael Korsit on oikeastaan aika kivat... taidan pistäytyä Stockalla sovittelemassa ensi viikolla. 

Muuten harhauduin nopeasti korkkariosastolta jälleen ihastelemaan Hunterin saappaita. Net-a-porterista olivat viime viikolla himoitsemani Jimmy Choot jo myyty loppuun- tietysti. Sen sijaan ystäväni vinkkasi itselleni ennestään tuntemattoman Country Attire- verkkokaupan, josta oli itse tilannut Hunterinsa. Siellä ei ollut Jimmy Choo- mallia, mutta sen sijaan siellä oli ihanat Strutsi-Hunterit. Alennuksella. 
Ja entäs nämä sukat sitten..? Äh, taidan olla kehittämässä itselleni ihan oikeaa Hunter- pakkomiellettä...
P.S. Niin. Mustiahan nuo ovat taas molemmat nuo korkkarit, joita katselin. Mutta jos hame on oranssi, niin mikä väri sen kanssa kävisi..? Ja nyt puhutaan siis ostamani Siren-mekon työmiehenoranssista, kunnon vahvasta ja matasta perusoranssista. Otan kyllä mielelläni ideoita vastaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!