sunnuntai 26. elokuuta 2012

Date Night

Hei, terkkuja jälleen yhden ihanan viikonlopun ehtoopuolelta! Istun tässä sohvalla siemaillen kahvia, joka odotti minua valmiina kun rättiväsyneenä ja kaikkeni antaneena, mutta tyytyväisenä palasin spinni-tunnilta hetki sitten. Paljon muuta en tänään sitten olekaan saanut aikaiseksi, sillä eilen vietimme miehen kanssa pitkästä aikaa oikein perinteistä, pitkän kaavan treffi-iltaa kahdestaan.

Kävimme syömässä Farangissa, jonne olenkin hinkunut jo muutaman vuoden ajan, mutta jostain kumman syystä sitten lopulta kuitenkin aina päätynyt jonnekin muualle. Paikkaa on kehunut Michelin-oppaan lisäksi moni ystäväni, joten odotukset olivat korkealla. Odotin hyvän ruuan lisäksi rentoa menoa, enkä turhaan :) Pelkäsin, että jos paikassa kuitenkin joutuu "jäykistelemään", mutta onneksi näin ei ollut. Ravintolasalissa kävi kova puheensorina ja palvelu oli äärimmäisen ystävällistä, asiantuntevaa ja ripeää. 



Koska olimme Farangissa ensimmäistä kertaa, eikä Kaakkois-Aasian ruoka muutenkaan ole erityisen tuttua meille, päätimme valita yhden maistelumenuista: "Krung Thep". Menuun kuului kahdeksan toinen toistaan herkullisempaa ruokalajia. Kaikki maut olivat minulle uusia- ja herkullisia. Ruuissa oli käytetty paljon karamelisointia ja pähkinää, sekä korianteria. Korianteri jakaa mielipiteet: minun mielestäni se toi sopivasti raikkautta ruokiin, mutta miehen suosikki se ei ollut. Hänen mielipiteensä oli siis hiukan kaksijakoinen: toisaalta ruoka oli todella hyvää myös hänen mielestään, mutta joissain suullisissa korianteri maistui häneen makuunsa jo hiukan liikaakin. Ensikertalaisille oli myös mukavaa, että henkilökunta automaattisesti kertoi miten mikin ruoka oli tarkoitettu syötäväksi, eikä tarvinnut tuntea itseään tyhmäksi tai arvailla. Mmmmm.... ruuat olivat siis toinen toistaan parempia ja suosikkia oli vaikea valita, koska kaikki olivat hyviä. Miehen suosikki oli karamelisoitu possu, itse on ehkä pakko valita toinen jälkiruuista, "Balinese Sandstorm".  Taivaallista. 

Massut täpötäynnä kuljeskelimme hetken lämpimässä kesäillassa kaupungilla, ennen leffaan menoa. Alunperin ajatuksena oli ollut mennä käväisemään Rautatientorin Syystoberfestejä ihmettelemässä, mutta olimme molemmat niin täynnä, ettei tehnyt mieli edes istua saatikka syödä tai juoda yhtään mitään ;)

Leffa oli Expendables 2. Juontahan tuossa elokuvassa ei ole nimeksikään ja väkivalta esitetään kovin positiivisessa valossa, mutta olen nähnyt myös ykkösosan, joten tiesin mitä odottaa. Ja odotukset täyttyivät, sillä elokuvan itseironia toimii ja minusta se on hauskempi kuin moni komedia. Lisäksi elokuvan maailma on, vastakohtana oikealle elämälle, mukavan mustavalkoinen: hyvät ovat hyviä ja pahikset tunnistaa pahoiksi jo ulkonäöstä. Aivot narikkaan ja viihtymään, sellaiseen käyttöön suosittelen leffaa ehdottomasti :)

Kuvailin illan asua ennen kuin se oli päälläni, mutta perinteisesti tuli jälleen niin kiire, että asu päällä en enää ehtinytkään kuvaan. Hatunnosto teille kaikille pro- bloggareille, jotka paitsi ehditte ottamaan asukuvat ennen lähtöä, vielä parhaassa tapauksessa postaamaankin ne! Ei onnistu minulta sitten millään; olen patologinen (ja tuttavapiirissäni valitettavasti tunnettu...) myöhästelijä. Hirveän epäkohteliasta, tiedän. Olen vakuuttunut siitä, että tämä on jotenkin geneettistä, koska en onnistu pyristelemään tavasta irti, vaikka kuinka yritän ;)



Koska lähdimme viettämään rentoa iltaa, päälle päätyi yksinkertaista mustaa: Massimo Duttin silkkipaita ja H&M:lta vasta hankitut farkut.

Asusteiksi Kalevala-korun kultainen rannerengas ja korvikset (vihkisormukseni on samaa sarjaa), LV:n laukku ja perjantaina tekemäni hieno hankinta: Essien "A-list"- kynsilakka. 

Tuo lakka on syksyn uusi rakkaus. TÄYDELLINEN tumma viininpunainen (melkein verenpunainen) sävy. Ja muuten ensimmäinen koskaan omistamani punainen kynsilakka ;) Kaikkia muita värejä onkin tullut kokeiltua, mutta punaista olen jotenkin vierastanut. Tämä väri on kuitenkin aivan mahtava. Silkkaa rakkautta <3 

Tämä on kolmas Essien lakkani ja täytyy tässä kohtaa tunnustaa, että laatu on aivan yhtä hyvä kuin toisessa suosikissani OPI:ssa. Essien sävyvalikoima on tällä hetkellä omaan makuuni jopa ehkä hiukan parempi kuin OPIssa. Uuden värilakan lisäksi käytössä on myös ensi kertaa Sally Hansenin "Diamond Flash, Fast Dry Top Coat". Tästä pikakuivattavasta päällyslakasta ei tullut otettua kuvaa, mutta tuote on aivan huippu! Käytin aiemmin OPIn pikakuivattavaa suihketta. Se toimi muuten hyvin, mutta sen vuoksi lakkaan ilmestyi tuotteen kuivuttua lähes aina ilmakuplia, mikä harmitti. Nyt suihkeen loputtua päätin siksi kokeilla lakkamaista tuotetta. Minulle on aiemmin tehty manikyyri Essien tuotteilla, jolloin käytettiin Essien pikakuivattajaa. Minusta tämä Sally Hansen on parempi: lakka kuivuu nopeammin ja kovemmaksi. Aivan huipputuote! Ainoa miinus ohuehkosta siveltimestä. Ainakin Anttila, Prismat ja Stocka myyvät tätä lakkaa, tosin juuri tämä tuote on usein loppu ja itsekin metsästin monesta kaupastan, ennen kuin löysin. Kannattaa kyllä etsiä, sillä tämä on maineensa veroinen! 


Tässä vielä ruokailun päätteeksi ravintolan vessasta napattu kuva:)


Nyt syömään myöhäistä illallista, leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa :)! 

P.S. Laitoin juuri loppukesän/syksyn ensimmäiset kynttilät palamaan, ulkona on pilkkopimeää ja vihmoo sade. On taas se aika vuodesta kun kotona erityisen kiva olla :)

4 kommenttia:

  1. Me ollaan kans käyty kerran Farangissa, eikä voi muuta kuin kehua sitä paikkaa! Olen moniallerginen ja mulle jokainen annos tuunattiin erikseen!! Moista ammattitaitoa en ole ennen nähnyt! :D Tosi herkkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta: ensimmäistä kertaa allergioista sanottiin erikseen, että jos jotain on niin kaikki voidaan viilata - ja tuli myös olo, että allergioista ei ole vaivaa. Eikä meillä kummallakaan edes ole ihmeempiä allergioita, mutta lähipiirin kokemuksesta tiedän kyllä millaista tuo voi joskus olla... Palvelu siis 10+ ja ruoka vähintään sama :)

      Poista
  2. Nyt on näin ajan kuluttua pakko yhtyä Essien ylistykseen...5 päivää kynsissä ja edelleen hyvännäköiset, nimim. Käsintiskaaja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö :) ei niiiin jaksa vaivautua enää huonolaatuisten kanssa ollenkaan.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!