torstai 23. helmikuuta 2012

Future Favorite?

Meikkiaiheisen postaussarjani päättää tällä kertaa kuva uusimmasta hankinnastani.Monet blogit ovat viime aikoina olleet täynnä juttuja Wet'n Wildin meikeistä. Minulle merkki ei ennestään ole tuttu. Tai siis, en ole aiemmin itse kokeillut sen tuotteita. Omissa luomivärikokoelmissani oli kuitenkin hyvien perusruskeiden ja -harmaiden mentävä aukko, joten ajattelin kauniin Cavan innoittamana hankkia tämän Comfort Zone- paletin kokeiltavaksi. Hintaahan paletilla oli alle 10 euroa, joten kyseessä on kyllä todellinen löytö. Olen jopa ehtinyt testata tätä tällä viikolla- raporttia ja jokunen kuvakin ehkä tulossa. 

Ja ainiin: onkohan joku odottanut lupaamaani mielipidettä tammikuussa hankkimastani Lumenen silmämeikkikynästä..? Olen nimittäin kyllä kokeillut kynää muutamankin kerran, mutta mitään erityistä kerrottavaa minulla ei silti ole. Minusta jotenkin tuntuu, että kynä on kyllä ihan ok, mutta että tuon tyyppinen tuote ei vain tee ihmeitä minulle. Pitäisi ehkä vielä testata mitä tapahtuu, jos todella pitkän ja väsyttävän päivän kesken lisäisi kynää. Normiaamuna en kuitenkaan huomaa mitään eroa tavalliseen (ts. ilman kynää- tilanteeseen).

P.S. Saatoin vahingossa hiukan rikkoa ostoslakkoani ja tilata jotain... paketin sisältö löytynee jo perjantain asukuvasta, joten malttakaa siihen saakka;)P.P.S.  Jos liikutte viikonloppuna Helsingissä, muistakaa Indiedays fashion weekend Kluuvin yläkerrassa: paljon suomalaisten suunnittelijoiden tuotteita ja muotibloggaajien kirppis. Yritän itsekin ehtiä pyörähtää siellä töiden jälkeen perjantaina:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!