tiistai 14. helmikuuta 2012

Happy Valentine's Day!

Hyvää ystävänpäivää teille, rakkaat lukijani :)Ystävänpäiväteemaan sopii myös kertaus eilisestä reissustamme kylpylään. Mikään suuri vesihuvipuisto Flamingo ei muutamasta vesiliukumäestä huolimatta ole, mutta tämän olin kuullutkin jo etukäteen. Rentoutuminen etenkin spa&wellness osaston (K-20! vaikka lasten riemu vesipuistossa onkin ihanaa, on myös ihanaa, että on oma osasto aikuisille...) lämmössä sen sijaan oli taivaallista: pakkasen aiheuttama syväjäädytys ja työstressit saivat kyytiä. Pulikoimisen jälkeiseen sudennälkään maistui vielä hyvä pihvi Flamingon Parillassa ja kotiin palasimme väsyneinä, mutta rentoutuneen onnellisina :)


Ystävänpäivän kunniaksi saan tänään vieraakseni kaksi rakasta ystävääni. Olen suunnitellut teemaan sopivaa tarjottavaa, joten nyt taitaakin olla syytä aloittaa leipominen...Kuvia projektista luvassa myöhemmin :) 

Kuvat: weheartit.com

Tänään on hyvä päivä muistaa vaikka niitä ystäviä, joista ei ole kuullut pitkään aikaan. Kertokaa ystävillenne, että he ovat tärkeitä. Pitäkää toisistanne kiinni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!