sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Saturday Night Fever

Tuokiokuvia eilisestä illanvietosta.Eilen vietimme iltaa mahtavalla porukalla. Kokoonnumme aina silloin tällöin yhteen tällä samalla kokoonpanolla, vuoron perään jokaisen kotona ja samalla ohjelmalla: hyvää ruokaa, hyvää juomaa, hyviä lautapelejä ja tietysti ennen kaikkea hyvää seuraa :)

Tällä kertaa saimme lautasillemme herkullisia blinejä (kiitos vielä kerran kokille!): blinikausi taitaa varsinaisesti olla jo takanapäin, mutta siitä me viis veisasimme. Täytteenä oli smetanan, sipulin, suolakurkkujen ja mädin lisäksi poroa, lohta ja katkarapuja. Mmmm. Jälkkäriksi ihanaa jäädykettä isoilla suklaasattumilla. Mmmm. Niiiiiin hyvää.

Ruokailun jälkeen pöydän valtasi 7 wonders- peli, tämän hetkinen suosikkimme :) 

Kuvassa myös ystäväni supermakea gTIEn dekolttiketju. gTIEn korut ja asusteet tuovat välittömästi rokkia, särmää ja rouheutta asuun kuin asuun. Itse en vielä omista yhtään, mutta himotuslistalla ne ovat, ihan ehdottomasti...

Nyt taivaalla näyttäisi möllöttävän joku ihmeellinen valoilmiö, muistan hämärästi nähneeni sellaisen joskus ennenkin. Pitänee ottaa hurtat mukaan ja lähteä tutkimaan mistä siinä oikein on kysymys :)

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!