torstai 2. helmikuuta 2012

Maailman rumimmat kengät

Pääsin tänään pitkästä aikaa lenkkeilemään valoisaan aikaan ja sen kunniaksi käytiin ekstrapitkä lenkki. Pakkasin päälleni niin paljon vaatetta, että välillä tuli ihan lämmin jopa. Meidän huskyt taas ei tiedä mitään parempaa kuin lumi ja pakkanen: voi sitä riemua kinoksissa :)

Tällaiset ilmat aiheuttavat tietysti pukeutumishaasteita, mutta lisäämällä kerroksia tarkenee kyllä. Muutenkin ulkoilukamppeissa, ainakin itselläni, käytännöllisyys menee kirkkaasti ulkonäön edelle. Yleensä blogeissa esitellään kaikkia kauniita asioita, siihen minäkin pyrin, mutta tällä kertaa teen poikkeuksen ja ajattelin sen sijaan esitellä teille omistamani, luultavasti maailman rumimmat kengät :DNämä kengät ovat nimittäin aivan lyömättömät tällaisilla keleillä! Ostin nämä Columbian kengät viime talvena ja kaupassa teki suorastaan kipeää laittaa rahaa johonkin näin rumaan... epäilykset kuitenkin hälvenivät heti kun otin kengät käyttöön: sellaista pakkasta ei vielä ole ollut, jolloin varpaat olisivat palelleet ja korkean varren ansiosta syväkään lumihanki ei pelota. Käytän näiden kanssa lisäksi tuollaisia mummopiikkejä, jotka ovat ihan ehdottomat liikkuessa kahden ison koiran kanssa liukkaalla. Sitä en oikein enää muista mikä syy minulla oli olla ostamatta sellaisia kenkiä, joissa piikit ovat pohjassa jo valmiiksi. Joku syy siihen kyllä oli silloin... Mutta there you go. Vai väittääkö joku omistavansa vielä rumemmat kengät..? Ja tunnustaa vielä käyttävänsä niitä säännöllisesti;)

Kaikenkaikkiaan olin kyllä aika tyylikkäänä liikkeellä. Mutta eipä tullut kylmä!


2 kommenttia:

  1. Mulla on kans vastaavanlaisen kengät, mut sun taitaa viedä voiton rumuudessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Juu, noita on vaikea voittaa siinä lajissa: aivan jäätävän kaameat. Noi on vielä kaiken lisäksi vähän koiransyömät, jos oikein tarkkaan katsoo... Mutta täyttävät tosiaan tehtävänsä täydellisesti. Enkä sentään esiinny noissa missään lenkkipolun ulkopuolella ;)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!