keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Everyday Basics

Eilisen teemaa jatkaen tänään esittelyvuorossa muut arkisin usein käyttämäni meikkituotteet.

Eilisten lisäksi jokapäiväiseen meikkiini kuuluu aina myös poskipuna ja varjostysväri/aurinkopuuteri. Nämä eivät päätyneet eiliseen postaukseen, koska en ole vielä löytänyt sitä ehdotonta suosikkiani näiden suhteen. Kuvassa ovat tällä hetkellä käyttämäni tuotteet: M.A.C poskipuna, sävy: peachykeen. Minusta MACin tuotteissa on hyvä hinta-laatusuhde. Tätä ennen käytin loppuun pari Chanelin kovasti kehuttua poskipunaa. Tykkäsin niistä, mutta halusin tällä kertaa testata vaihteeksi hiukan edullisempaa vaihtoehtoa ja olen ollut tyytyväinen MACiin: luultavasti ostan myös seuraavaksi MACin poskipunan. Varjostukseen käytän tällä hetkellä Guerlainin Terracotta Light- aurinkopuuteria. Se alkaa kuitenkin olla aika lopussa ja seuraavaksi edessä on uuden etsintä. Ajatuksissani on kokeilla MACia: Guerlainissa ei ole mitään vikaa, mutta etsin edelleen itselleni parasta mahdollista tuotetta, joten jatkan vielä testailua.

Arkimeikissäni en läheskään aina käytä luomiväriä: itseasiassa useimpina päivinä pärjään eilen esitellyillä tuotteilla (plus poskipuna ja varjostus). Yleisin syy luomivärittömyyteen on puhdas kiire: olen todella aamu-uninen ja silmien meikkaamattomuudessa säästetty 5 minuuttia on usein ratkaisevan tärkeä... jos tiedossa on poikkeuksellisen pitkä ja kiireinen päivä, saatan myös jättää silmämeikin pois siitä yksikertaisesta syystä, että mitä vähemmän meikkiä sitä siistimpänä se säilyy ilman korjailua (jonka suhteen olen todella laiska, kuten jo eilen tunnustin). 

Jos kuitenkin haluan piristää arkipäivääni (ja olemustani...) pienellä lisämeikillä, turvaudun seuraaviin tuotteisiin:


Mary Kayn luomivärit, Make Up Storen Ranch- luomiväri, sekä Lumenen Bauty Base Crystal Radiance Primer ja Beauty Base Eyeshadow Primer.

Luomivärin alle pohjustusvoide on aivan ehdoton ja olen ollut tyytyväinen tuohon Lumenen Primeriin. Tästä minulla ei tosin ole vertailupohjaa muihin vastaaviin tuotteisiin, mutta ero ainakin pelkkään puuteriin on todella suuri. Luomivärin laadulla on tietysti edelleen suuri merkitys, mutta ilman kunnon pohjustusta mikään luomiväri ei kestä minulla kerääntymättä luomivakoon päivän aikana. 

Crystal Radiance primeria sekoitan meikkivoiteeseen kun tuntuu, että iho kaipaa lisävalaistusta. Ja se todella toimii! Kun nyt kirjoitan tätä aloin miettiä, että miksi ihmeessä en tee niin joka päivä..? Juuri nyt en keksi yhtään hyvää syytä. 

Mary Kayn luomiväripaletin olen koonnut itse haluamistani sävyistä (poskipunasivellin tuli kaupan päälle ja kulkee rasiassa mukana, vaikka sille ei olekaan käyttöä juuri nyt). Värit eivät ole kovin pigmenttisiä, mutta sopivat mielestäni juuri siksi täydellisesti aamukiireessä meikkaamiseen: niiden avulla saa helposti ja nopeasti lisäsäihkettä ja -syvyyttä katseeseen, mutta koska värit eivät ole tummia, ei ole suuri katastrofi jos varjostus ei ole ihan kymppisuoritus. Yleensä käytän vielä lisäksi mustaa kajalia, joka nähtävästi unohtui kuvasta.

Make Up Storen Ranch- luomiväriä käytän korostusvärinä kasvojen korkeilla kohdilla.

Siinä se. Meikkien suhteen arvostan ennen kaikkea laatua (vaikka pyrinkin löytämään parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen), koska silloin tuote paitsi kestää, sitä on myös helppo ja nopea käyttää. Hyvien meikkituotteiden ansiosta aamu sujuu nopeammin ja kivuttomammin, eikä meikistä tarvitse huolehtia koko loppupäivän aikana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!