maanantai 27. helmikuuta 2012

Löytöjä Indiedays Fashion Marketista

Tunnustinkin jo aiemmin, että shoppailulakkoni näyttää entistä surkeammalta: Indiedaysin Fashion Marketin suomalaisten suunnittelijoiden alennukset olivat perjantaina kertakaikkiaan liian houkuttelevia ohitettavaksi... tein pari loistolöytöä.

Tähän maailman hassuimpaan naamaan törmäsin ekan kerran jo jokin aika sitten jossain lehdessä- se oli rakkautta ensisilmäyksellä <3


Vaikka koiraihminen olenkin, harvoin tykkään eläinaiheisista vaatteista/asusteista/printeistä ainakaan päälläni. Mutta katsokaa nyt tuota: siis eihän sitä voi katsoa hymyilemättä :D Niin ruma, että on suloinen. 


Kun näin tämän kassin Fashion Marketissa tiesin, ettei vaihtoehtoja ole ja minun on pakko saada se. Heitän nurkkaan tylsän Longchampin apukassini ja kannan tästä lähin työpaperini tässä, myös kanssaihmisiä ilahduttavassa kassissa :) Itse ainakin tulen hyvälle tuulelle aina nähdessäni tämän!

Kassia tekee suomalainen Pogostick failure ja se on valmistettu kierrätysmateriaalista. Kassinväri/koirarotukomboja oli muutamia muitakin, samoin vuorikankaan voi valita mielensä mukaan monista eri vaihtoehdoista.

Toinen löytöni oli aika monta astetta konservatiivisempi ja itselleni siis huomattavasti tyypillisempi.


Kyseessä on Piia Hännisen tyylikäs kauluspaita. Suomessa valmistettu, (aina mahdollisuuksien mukaan) suomalaisesta kankaasta tehty ja perjantaina -70% alennuksella. What's not to love?

Paita on muuten melko tavallinen, mutta ihastuin noihin palmikoituihin yksityiskohtiin ja pieniin puhvihihoihin. Lisäksi se istuu täydellisesti. Hassua kyllä tunnen nähtävästi vetoa aika naisellisiin kauluspaitoihin, vaikka tyylini on muuten hyvin simppeli ja jopa pelkistetty monella tapaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!