tiistai 21. helmikuuta 2012

My Make-Up Cornerstones

Tällä kertaa esittelyvuorossa on meikkipussini ehdottomat luottototteet.Nämä tuotteet kuuluvat jokapäiväiseen meikkiini:

1. Diorin Forever- meikkivoide, sävy 010. Minulla on hankala iho: pintakuiva sekaiho, joka ei kestä rasvaisen ihon tuotteita (esim. monet mattameikkivoiteet eivät levity kunnolla saaden ihoni näyttämään kuivalta ja läikikkäältä), mutta on toisinaan hyvinkin epäpuhdas ja kaipaa kunnon peittävyyttä. Lisäksi ihoni on niin vaalea, että joistakin sarjoista ei edes löydy sopivaa väriä. Olen kokeillut meikkivoiteita kaikista hintaluokista ja vaikka halvemmistakin on löytyny kohtalaisia, on tämä ehdottomasti paras kaikista testaamistani meikkivoiteista: hyvä peittävyys kuitenkin mahdollisimman luonnollisella lopputuloksella, yhdistettynä hyvään kestävyyteen. Kasvot kyllä kiiltelevät päivän päätteeksi, mutta voide ei rullaudu pois vaan pysyy paikallaan. Tämä meikkivoide on muiden Diorin tuotteiden tapaan kallis, mutta mielestäni myös ehdottomasti jokaisen pennin arvoinen. Minulla on huonoja tukkapäiviä huomattavasti useammin huonoja naamapäiviä, mutta ei juurikaan enää tämän meikkivoiteen löytämisen jälkeen. Suosittelen varauksetta.

2. Joe Blascon Dermaceal- peitevoide, sävy light. Hyvästä meikkivoiteesta huolimatta lisäpeitto on tarpeen lähes päivittäin ja siihen tämä tuote on aivan ehdoton. Pieni määrä riittää peittämään mitä tahansa ja takaa samalla, että lopputulos säilyy kaikesta huolimatta mahdollisimman luonnollisena. Pysyy paikallaan jumpasta tai vaikka saunasta huolimatta. Peitevoiteiden suhteen ongelma on sama kuin meikkivoitessa: kaikista sarjoista ei tahdo löytyä riittävän vaaleaa sävyä. Tämäkin on vain juuri ja juuri riittävän vaalea näin kalpealle talvi-iholle. Hyvää peittoa kaipaaville suosittelen myös tätä varauksetta.

3. Lumenen mineraali-irtopuuteri. Tässä tuotteessa on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde. Puuteri on edullinen, mutta toimii yhtä hyvin kuin kokeilemani kalliimmat tuotteet: sellaista puuteria en vielä ole löytänyt, joka pitäisi ihoni koko päivän täysin kiillottomana. Käytänkin päivän mittaan puuteripaperia kiillon poistamiseen: en lisäile puuteria, vaan painelen kiillon pois puuteripaperin avulla. Tällä tavoin meikkiä ei kerrostu kasvoille liikaa, mutta naama pysyy siistinä pitkänkin päivän ajan.

4. YSL:n Touche éclat- valokynä, sävy 1. Poistaa väsymisen merkit ja raikastaa kasvoja. Hinnakas, mutta huomattavasti parempi kuin halvemmat testaamani versiot. Tosin kokeilematta on vielä Clarinsin ja Cliniquen valokynät: ne ovat hiukan edullisemmat kuin tuo YSL, mutta kuulemani mukaan hyvät. Toistaiseksi liputan kuitenkin Touche éclat:n puolesta.

5. Sensain Volumizing 38- ripsiväri, musta. Rakastuin Kanebon (nyk. Sensai) 38-ripsiväriin heti kun se vuosia sitten tuli markkinoille. Olen testannut muitakin ripsivärejä, mutta minusta tämä on vaan lyömätön: lähtee lämpimällä vedellä, mutta pysyy säässä kuin säässä, uimassa ja saunassakin (ellei hiero silmiään). JOS jostain ihmesyystä ripsiväri kuitenkin "varisee", ei tällä siltikään koskaan saa aikaiseksi pandasilmiä: ripsarin koostumus on sellainen, että se lähtee muutaman millin mittaisina "suiruina". Siistimiseksi riittää näiden "suirujen" poistaminen (onnistuu siis sormin, ilman vettä tai mitään puhdistusaineita). Kanebon alkuperäisellä riprivärillä ei saanut kovin näyttäviä ripsiä ja siksi kokeilin jokunen aika sitten jälleen myös muutamaa muuta tuotetta. Tykkäsin myös Cliniquen vastaavasta, lämpimällä vedellä lähtevästä ripsiväristä ja käytinkin sitä muutaman putkilon. Sen jälkeen testasin tuon Sensain Volumizing 38-version ja olin jälleen myyty. Samat hyvät ominaisuudet kuin alkuperäisessä, mutta nyt huomattavasti tuuheammat ja näyttävämmät ripset (paremmat kuin Cliniquella, joka tosin oli parempi kuin "perus Sensai"). Laitan tätä yleensä vain yhden kerroksen ja se riittää vallan mainiosti arkimeikkiin. Suosittelen.

6. Huulikiillot: olen huulikiiltotyttö. Tykkään huulipunista, mutta olen hirveän huono korjailemaan meikkiä kesken päivän ja huulipuna pysyäkseen siistinä vaatii sitä. Huulikiillon voi laittaa ja unohtaa (vaikka se kuluukin pois, se ei jätä rumaa reunaa tmv. huuliin) tai lisätä nopeasti vauhdissa, vaikka ilman peiliä. Jompi kumpi näistä huulikiilloista on päivittäin käytössä. Diorin Lip Maximizer on uusin huulikiilto-ostokseni ja olen siihen todella tyytyväinen. Olen testannut muutamia muitakin huulten täyteläisyyttä lisääviä kiiltoja, enkä oikein usko niihin. Eipä tämäkään mielestäni ehkä muutoin tee huulistani sen suurempia, mutta kiilto on aivan mielettömän upea ja kestää kauan (joka tietysti antaa huulistani suuremman vaikutelman).  Tunne huulilla ei myöskään ole tahmainen. Nuxen huulikiillosta pidän kovasti sen kosteuttavan ja erittäin miellyttävän (ei tahmaisen) koostumuksen vuoksi, jonka lisäksi tuo väri on todella luonnollinen, mutta tuo juuri sen kaivatun pienen lisävärin niinä päivinä, kun sitä tuntuu tarvitsevan.

Jatkan huomenna samalla teemalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!