tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäiväkahvit

Vaikka tänään(kin) vihmoi taivaan täydeltä lunta, on minulla mieli edelleen tähän vuodenaikaan epätyypillisen keväinen. Jopa niin, että vaihdoin ystävänpäivän kunniaksi vaaleat ja raikkaan väriset kevättekstiilit. Aika pienellä tulee iso muutos ilmeeseen :)

Vasemmalta oikealle: tyynyliina Marimekon kankaasta, Marimekon pöytäliina, patalaput Kipikude, patakinnas Casa Stockmann, keittiöpyyhe Kui Design, tyynyliina Marimekon kankaasta

Yllä kuva ystävänpäivän kahvikattauksesta: leivoin bebe-leivoksia ja quiche lorraine- piiraan. Noiden bebe-leivosten tekeminen hiukan jännitti, koska en ollut koskaan aiemmin tullut edes ajattelleeksi, että niitäkin voisi tehdä itse ;) Ulkonäkö ei ole ihan yhtä taidokas kuin kaupasta ostettu, mutta maku oli onneksi oikea ja siis herkullinen- ystäväni mukaan jopa parempi kuin kaupan/leipomoiden bebeissä :) Ja quiche hävisi sen sileän tien paremiin suihin. Lupasin aiemmin kuvia prosessista, mutta ikävä kyllä leipomusten kanssa tuli sen verran kiire, että välillä en ehtinyt kuvailemaan; huomasin mm. piiraan täytettä sekoittaessani, että mustapippuri on loppu! Argh, ei auttanut muu kuin kipaista lähikauppaan...Toivottavasti teillä on ollut mukava ystävänpäivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!