lauantai 18. helmikuuta 2012

Style Icon: Diane Kruger

En ole vielä esitellyt yhtään tyyli-idoliani, mutta tänään tulee niistä ensimmäinen: Diane Kruger. Minun piti alunperin tehdä tällainen postaus jo paljon aiemmin, mutta koska kaikki muutkin blogit näyttivät samaan aikaan olevan täynnä Kim Kardashiania ja Olivia Palermoa (jotka kyllä kuuluvat myös omiin suosikkeihini) päätin odotella hetken ja valita toisin.

Saksalainen Diane Kruger on näyttelijä/malli. Alla olevat kaksi kuvaa ovat ehkä kaikkien aikojen suosikkini Dianesta. Hiukan sotkuinen letti yhdistettynä hillittyyn meikkiin: pure perfection.Diane näyttää harvoin viimeisen päälle siloitellulta. Täydellisyys ei usein olekaan kovin kiinnostavaa: ehkä juuri siksi pidän Dianen tyylistä niin kovasti. Meikki, hiukset ja asu ovat aina myös tasapainossa: kaikkea on juuri tarpeeksi, mutta ei kuitenkaan mitään liikaa. Ja tuo iho.... *huokaus* Voiko olla täydellisempää?


Dianella on selkeä oma tyyli, eikä hän juokse trendien perässä. Minusta Diane onnistuu aina olemaan tyylikäs, mutta ehkä ennen kaikkea hänen asuissaan on aina myös jotain kiinnostavaa: se kuuluisa "classic with a twist" :) Näiden kahden asian, tyylikkyyden ja erilaisuuden, onnistunut yhdistäminen on erittäin vaikeaa ja juuri sitä taitoa erityisesti toivoisin myös itselleni. Pelkkä tyylikäs on usein yhtä kuin tylsä ja pelkkä erikoinen taas...no...ei ole tyylikäs. Punaiselta matolta...

minne tahansa, Diane näyttää aina upealta.


Kuvat: instyle.com, elleuk.com, stylebistro.com

Kaiken edellä manitun lisäksi Diane lienee yksi harvoja julkkiksia (ehkä Dita von Teesen lisäksi..), joiden iho on yhtä vaalea kuin omani ;)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!