sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Lauantai-illan asu

Hauska, mutta varsin matkustamisentäyteinen viikonloppu on nyt takana: kihlajaisjuhlien lisäksi viikonlopulle osui nimittäin myös isovanhempieni timanttihääpäivä. Omakin hääpäivä (toinen jo!) on tulossa reilun viikon kuluttua ja sitten onkin ystävänpäivä. Helmikuu tuntuu olevan oikea rakkauden kuukausi! Mikäs sen paremmin pakkasen keskellä lämmittäisikään kuin toinen ihminen, joten pidetään tiukasti läheisistämme kiinni, eikö niin :)

Jakku/Riikasta, Paita/Zara, Hame/H&M, Kaulakoru/Accessorize, Korvakorut/Mexx, Rannekorut/ toinen Ideakoru ja toinen saatu joskus vuosia sitten lahjaksi.  (Pahoittelen muuten: peili oli näköjään "hieman" likainen...)

Totesin kollaasin avulla sommittelemani kokonaisuuden myös käytännössä toimivaksi, joten sillä lähdin kohti Vaasaa ja ystäväni kihlajaisjuhlia. En tosiaan muista milloin viimeksi olisin ostanut ja käyttänyt mitään pinkkiä, mutta jotenkin tuo väri tuntui juuri oikealta: niin ihanan raikkaalta pakkasesta huolimatta, valon lisääntymisen myötä, jo aika keväiseen mielialaani ja piristämään mustaa. Lisäksi, kuten uumoilinkin, tuo pellavan karkea pinta toi mielestäni erittäin hyvän kontrastin jakun ja hameen kiiltävään materiaaliin. Juhlat olivat todella hauskat ja itse pari niiiiin suloinen <3 Lisäksi tapasin pitkästä aikaa taas monia tuttuja, joiden kanssa tulikin ahkerasti päivitettyä kuulumisia ja vaihdettua ideoita. Harvinaisen inspiroiva ilta monella tapaa.


 Naamio on ystäväni yhteisellä Venetsian- matkallamme ostama. Kiitos vielä kerran isäntäparille: en olisi millään malttanut lähteä paluumatkalle! 


P.S. Mähän mätsäsin sisustuksen kanssa, huomasitteko ;)

3 kommenttia:

 1. Hihii, nyt vasta ehdin lukemaan blogia :) Katsoin heti tossa meiltä otetun kuvan kohdalla, että sähän sovit oivallisesti meidän olohuoneeseen noissa vaatteissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Ja koska mä sovin teille niin hyvin, se voi ainoastaan tarkoittaa sitä, että mun täytyy tulla käymään useammin :D

   Poista
  2. Absolutely! Tervetuloa koska vaan :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!