torstai 9. helmikuuta 2012

Ystävänpäiväkortteja ja -arvonta

Hrrrr....siellä on taas "hiukan" pakkasta: sormet ovat juuri ja juuri sulaneet sen verran iltalenkin jäljiltä, että pystyy näpyttelemään. Jos eilen oli aikaansaava olo töiden suhteen, niin tänään tuntui että tein ja tein kaikkea, mutta mistään ei oikein tullut valmista. Ärsyttävää.

Sain kuitenkin kirjoitettua ystävänpäiväkortit :) Haluan lähettää kortteja, mutta jotenkin onnistun lykkäämään niiden lähettämisen aina viime tippaan (oli sitten joulu, ystävänpäivä tai syntymäpäivä). Niin näidenkin kanssa: tänään olisi ollut vika päivä laittaa kortit menemään 2. luokan merkillä, mutta enpäs ehtinyt postiin ajoissa. No, ykkösluokassa ehtii vielä huomenna, vinkkinä muillekin matti - tai maijamyöhäisille...Huomista odotan innolla: luvassa on synttäriherkkuja ystävän luona ja se kauan odotettu KAMPAAJA:) täydellistä perjantaiohjelmaa siis.

P.S. Ihana IHANA Ideapaju arpoo ystävänpäivän kunniaksi jälleen korun 14.2. Jos siis vielä ette tykkää  Ideapajun facebook-sivusta, niin menkää ihmeessä viimeistään nyt fanittamaan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!