perjantai 3. helmikuuta 2012

Think Pink

Tässä alkuvuodesta minulla on siis ollut meneillään väriä vaatekaappiin- projekti, jota olen toteuttanut vaihtelevalla menestyksellä. Viime viikolla tein vielä yhden iskun kauppoihin: tällä kertaa etsin pinkkiä. Kerroinkin jo aiemmin, että jostain syystä vaaleanpunainen on alkanut houkuttelemaan minua tänä vuonna. Varsinaisesti lähdin hakemaan noita GT:n vöitä: edellisellä ostoskierroksellani en niitä vielä poiminut mukaan, mutta sen verran jäivät mieleeni kummittelemaan, että korjasin asian nyt. Muistin muuten väärin, että tuossa paketissa olisi ollut myös yksi punainen vyö: pinkkihän tuo on. Pinkki on tosin ehkä jopa punaista parempi. Lisäksi siis oranssi ja konjakki, kuten kuvasta näkyy. Tällaisilla pienillä yksityiskohdilla saa niin helposti väriä asuun, hymyn huulille ja kevättä rintaan :) 

Kynnet ovat toinen helppo väripilkku, joten halusin ehdottomasti myös pinkin kynsilakan. Useissa eri blogeissa on suositeltu Diorin kynsilakkoja, joten päätin kokeilla ja ostin sävyn nro 483 Rose Kimono. Hintahan noissa on aivan jäätävä, mutta halusin testata. Väri on juuri sellainen kuin halusin, lakka levittyi helposti ja peitti hyvin, mutta koska lakkaus tapahtui eilen illalla, en osaa vielä sanoa kestosta yhtään mitään. Levitystuntuma oli sama kuin vanhoissa suosikeissani OPIn lakoissa, jotka ovat sentään puolet Diorin lakkoja halvempia (vaikka eivät halpoja nekään). En oikein tiedä mitä sellaista arvelin tuon lakan tekevän mihin muut eivät pysty: olin tosiaan ennestään jo todella tyytyväinen juuri esimerkiksi OPIn laatuun. Lähinnä olin kai utelias, kun noita niin kovasti kehutaan. Älkää siis käsittäkö väärin: tämä on parhaita (ellei paras) koskaan kokeilemiani lakkoja ja olen todella tyytyväinen, mutta mielestäni eroa OPIin ei oikeastaan ole. Ellei lakkaus kestä yli viikkoa kulumatta mistään kohtaa, ei tämä mielestäni näin ollen ole ihan hintansa arvoinen; halvemmalla saa aivan yhtä hyviä. I will let you know if I change my mind.

Hetken mielijohteesta poikkesin myös Zaraan, koska viimeksi juoksin sen läpi niin hätäisesti. Sovitusjonossa bongasin vielä kuvassa olevat kaksi ihanan kirkkaan väristä pellavapaitaa: mitään muuta sovittamaani ei ostospussiini sitten päätynytkään, mutta nuo paidat korjasin parempaan talteen. Hintaa niissä oli jäljellä enää vajaa puolet alkuperäisestä ja 100% pellava on ihana materiaali kesällä. Malliltaankin nuo ovat juuri täydelliset: istuvat, mutta eivät kireät. Kesä tule jo!

Tämän jälkeen taidan laittaa luottokorttini jäähylle ainakin siihen saakka, kunnes kevät on kunnolla täällä. Muutama oikeasti tarpeellinenkin asia olisi nimittäin vielä tälle keväälle hankittavana, mutta niiden aika ei ole ihan vielä. Palailen aiheeseen joskus myöhemmin.

Tämä tyttö alkaa seuraavaksi jälleen pakkausoperaation: tänä viikonloppuna on nimittäin ohjelmassa kihlajaisjuhlat Vaasassa. Kivaa viikonloppua kaikille!P.S. Muistakaa äänestää! Jännät paikat sunnuntaina :)


2 kommenttia:

 1. Oon niin kateellinen ihmisille, jotka pääsevät zaraan :) Sieltä tuntuu löytyvän aina kaikkee kivaa.. Voisi Zara tulla edes Tampereelle tai tänne Vaasaan. Pinkkiä voisin harkita itsekin mustan vaatekaapin piristykseksi :)
  Pakkaa lämpöistä mukaan. Täällä on myös kylmä, hyrrr..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zara on tosiaan nopea tuomaan uudet trendit saataville kohtuuhintaisena ja on siellä paljon myös tyylikkäitä perusvaatteita. Totuuden nimissä on kuitenkin sanottava, että itse olen usein hiukan huono löytämään sieltä mitään. Vaikka lähellä siis asunkin, niin usein myös itse olen kateellinen muiden Zara-löydöille ;)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!