perjantai 24. helmikuuta 2012

Favorites from Marni at H&M

Kirjoitinkin jo aiemmin H&M:n uusimmasta yhteistyömallistosta Marnin kanssa (tulee myyntiin 8.3.). Olen tosiaan melko vaihtelevasti tykännyt noista aiemmista mallistoista, mutta tämä vaikuttaa kyllä aika kivalta. Ja materiaalit laadukkailta: useita silkkisiä toppeja ja mekkoja. 































Kuvat: www.hm.com ja www.vogue.co.uk

Kokosin kollaasiin muutamia suosikkejani mallistosta. Erityisesti himoitsen oikean yläkulman ihanan raikkaan väristä toppia ja oikean alakulman kääntömekkoa (tämä voisi toimia ensi kesänä häissä...). Myös tuo vasemman alakulman laukku olisi ihana rantakassi. Ja tuo valkoinen kukkakoru kaunis statement-koru. I think I might be in trouble...

2 kommenttia:

  1. Hih, maybe you are in trouble ja moni muukin. Pitää päästä testamaan h&m:lle miltä näyttää päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin mielelläni testaisin ihan päällä että miten istuvat, mutta toisaalta hirvittää melkoisen paljon lähteä sinne ruuhkaan taistelemaan... Ostoskoriin klikkaaminen kotitietokoneen äärellä kuullostaa lupaavammalta, vaikka ei kai sekään mikään ihme olisi jos tekniikka pettäisi juuri h-hetkellä. Äh. Ehkä menen liikkeeseen ja jätän kohtalon päätettäväksi oliko mun tarkoitus saada uutta mekkoa ;)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!