lauantai 25. helmikuuta 2012

Veckans































Viime viikolla haastoin itseni käyttämään vain viittä vaatekappaletta. Viiden päivän haasteestani tulikin itseasiassa 6 erilaista yhdistelmää, koska yhtenä päivänä minulla oli iltamenoa, jota varten muutin toimistolookiani hiukan. Haastetta oli hauska toteuttaa ja kiireistä työviikkoa helpotti todella paljon, että koko viikon asut oli valmiiksi suunniteltu (muutamana aamuna tosin valitsin vielä muutamien eri asustevaihtoehtojen välillä).

Käyttämäni viisi vaatekappaletta olivat: Neulemekko/Zara, Neuletakki/Tiger of Sweden, Paitapusero/Boomerang, Farkkulegginsit/Riikasta, Pitkä toppi/Filippa K.































Maanantaina yhdistin neulemekon ja paitapuseron. Asusteina: Vyö/Pieces, Sukkahousut/Wolford, Rannekorut/Nomination ja Ideakoru, Korvakorut/barcelonalainen Joid'art, Saappaat/Vagabond.































Tiistain asuun kuuluivat nelemekon lisäksi farkkulegginsit ja neuletakki. Tiistaina onnistuin myös ensimmäistä kertaa tekemään ihkaoikeat suoristusrautakiharat! Aiemmin olen onnistunut eri tavoin taivuttelemaan hiuksia, mutta yhtäkkiä tajusin miten rautaa pitää kääntää, jota syntyy ihan kiharoita :) Ikävä kyllä kiharoista ei paljon ollut jäljellä kun olin päässyt räntäsateesta toimistolle...

Asusteina: Huivi/Pieces, Vyö/Tiger of Sweden, Rannekorut/ Nomination ja Zurichistä hankittu charm-bracelet, Korvakorut/Pori Jazz-festivaaleilta jokunen kesä sitten ostettu.































Keskiviikkona vuorossa paitapusero, toppi ja farkkulegginsit. Asusteina: Huivi/Marja Kurki, Korvakorut/Pilgrim, Rannekoru/Desigual.






























Keskiviikkona lähdin suoraan töistä katsomaan erästä esitystä. Tapahtuma oli erittäin epämuodollinen ja olisin aivan hyvin voinut lähteä myös täysin samoissa asusteissa kuin vietin päivänikin, mutta mieleni teki hiukan muokata asuani.

Huivin sijasta kaulassani Kooky Gemsin kaulakoru. Lisäsin myös silmämeikin illaksi; kokeilin uutta Wet'n Wildin Comfort zone-palettiani ensimmäisen kerran jo maanantaina, mutta en saanut silmistä ainuttakaan julkaisukelpoista kuvaa. Tämäkin kuva oli aika kovan työn takana, eivätkä sävyt erotu oikein: tänään vuorossa oli nimittäin paletin vihreä puoli, ei ruskea kuten voisi luulla. Mutta vaikka kuvat eivät oikein onnistuneetkaan, tykkään paletista kovasti. Sävyt ovat kauniit, riittävän pigmenttiset ja kestävät hyvin rasvoittuvilla (vaikkakin toki hyvin pohjustetuilla) luomillani. Erinomainen hinta-laatusuhde siis, ei näitä turhaan hehkuteta :)































Torstaiksi halusin valita jotain erityisen pirteää kevään väriprojektini kunniaksi. Korvissa ja ranteessa eilisen korut. Muut asuteet: Huivi/ Marimekko for H&M, Vyö/GT, Sukkahousut/Pieces, Saappaat/Hunter.

Loskasään yllättäessä pääsinkin siis ulkoiluttamaan ihania Huntereitani pikemmin kuin luulinkaan :) Nuo ovat kyllä niin hyvät jalassa: Hunterit on muotoiltu siten, että ne istuvat jalkaan lähes yhtä hyvin kuin mikä tahansa nahkasaapas. Silkkaa rakkautta.

































Perjantaina vuorossa olivat farkkulegginsit, toppi ja neulatakki. Asusteina: Kaulakoru/We Style (tästä vinkkasinkin jo viikolla, että sorruin tekemään tilauksen..), Rannekorut/ Nomination, Ideakoru ja merkitön jostain kultasepänliikkeestä, Korvakorut/suomalainen Studio Balabin (korvakoruissa on toisessa teksti NO ja toisessa CLUE, ehdottomat etenkin kaikkein vaikeimpina työpäivinä/tärkeimmissä tapaamisissa...), Saappaat/Hunter, Laukku/Mulberry. Ja hiukan väriä tuomassa pinkit kynnet ;)

Töiden jälkeen suuntasimme ystäväni kanssa Indiedaysin Fashion Market- tapahtumaan (josta tein muutaman hyvän löydönkin...kuvia tuonnempana) ja sieltä Ateneumiin kahville. Oikeastaan halusimme syödä prinsessaleivoksia Ruotsin uuden kuninkaallisen kunniaksi, mutta niitä ei ikävä kyllä Ateneumistä löytynyt. Muita herkkuja onneksi kyllä ;)

Onko suosikkeja yhdistelmistä? Itse en oikein osaa valita: perjantainen on tavallaan ehkä kaikkein eniten "omaa tyyliäni", mutta toisaalta pyrin nimenomaan poispäin noin mustista ja simppeleistä lookeista ja yritän opetella yhdistelemään monipuolisemmin. Siksi olenkin itse aika tyytyväinen koko viikon onnistumiseen: oletteko te samaa mieltä?

Nyt on aika taas suunnata valmistautumaan iltaan: olemme menossa kyläilemään ystäväpariskunnan luokse. Luvassa on hyvää ruokaa, juomaa ja lautapelejä :)

Kivaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Pakko sanoa et tätä ku lukee, tulee entistä katkerammaks siitä, et töissä on vaan samat valkoset vaatteet joka päivä.
    Ja torstain asu on kivoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työvaatteissa on omat hyvät puolensa, mutta mielikuvitukselle ne ei kovasti jätä tilaa. Ehkä sitten jaksaa vapaa-ajalla panostaa eri tavalla..? Kiva että tykkäsit torstain lookista:) Nuo pinkit sukkahousut arveluttivat ensin aika paljon, mutta lopulta viihdyin niissä hyvin koko päivän. Ylipäänsä yritän rämpiä pois 15 vuoden lähes täydestä mustaan pukeutumisen suosta pikkuhiljaa monipuolisempaan värimaailmaan, tämä kannustaa siinä projektissa :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!